05 Mayıs 2024

TLC Grup’tan Yepyeni Bir Hizmet...

Dünyada ve Türkiye’de lojistik her geçen gün önem kazanıyor. Lojistik şirketleri dağıtım ağlarını genişletirken dijital alt yapılarını da güçlendiriyor. TLC Lojistik www.geldigidiyo.com web sitesi ve mobil uygulaması ile artık kargoları online olarak ulaştırıyor.

haber/Photo_1638176475921.jpg

Kargo bir tık yakın sloganı ile yola çıkan TLC Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tüylüce; “ Çağımız hız çağı, en büyük sermaye zaman. Bunun için kargoların hızlı ve güvenli şekilde alıcıya ulaşması gerekiyor. Bizler TLC Lojistik olarak www.geldigidiyo.com’ kurduk. Müşterilerimiz buradan kargo siparişi verebiliyor. Kargolarını takip edebiliyor. Kargo fiyatlarını hesaplayabiliyor.” Dedi.

Kargo’da hız ve güvenliği önemsediklerini belirten Tüylüce, VIP Express Kargo ile Gaziantep, Adana, Mersin güzergâhında giden kargo ve evrakları aynı gün içerisinde telim etiklerini belirtti.

Ali TÜYLÜCE; “Müşterilerimiz www.geldigidiyo.com siparişi girdikten sonra üniformalı ve kimlikli dağıtım ekibimiz kargoyu müşterinin adresinde alır ve yalnızca paket üzerinde yazılı olan kişiye imzalı bir biçimde teslimatı gerçekleştirir. Böylece toplama ve teslimat süresince maksimum güvenlik, sıfır hata ile kayıpsız ve hasarsız bir teslimat hizmeti sunuyoruz.” dedi.

Gaziantep, Adana, Mersin hattında aynı günde teslimat yapan tek firma olduklarını belirten Ali Tüylüce bunun Gaziantep, Adana ve Mersin sanayisi ve ticaret hacminin artmasında ithalat ve ihracat işlemlerinin hızlanmasında büyük avantaj sağladığını söyledi.