23 Nisan 2024

'LEBOWSKİ' İTALYA'YI GAZİANTEP'E GETİRDİ

Kısa süre önce tarihi Bey Mahallesi içerisinde açılışı gerçekleştirilen 'Lebowski' Gaziantepli vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

haber/Photo_1612812571417.jpg
Zengin mutfağında yer alan birbirinden leziz yiyecek ve içecek menüsüyle damak tutkunlarına eşsiz lezzetler sunan Lebowski, deneyimli ve güler yüzlü personelleri ile de müşterilerinden tam not alıyor. 
Bey Mahallesinin ortasında 300 yıllık Ermeni yapısı ile eski yıkık bir yapı iken iki genç girişimci tarafından aylar süren bir çalışma sonrası restore edilerek yöresel detaylar ve modern çizgileri ile çok şık bir İtalyan restaurantı haline dönüşen Lebowski, aynı zamanda Gaziantep'te bu anlamda ilk ve tek mekan olma özelliği taşıyor. 
Lebowski Restaurant İşletme Sahibi Uğur İncearık, Lebowski ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Lebowski'nin son derece yoğun ilgi gördüğünün altını çizen İncearık, şunları söyledi; 
"Gaziantepliler Lebowski'yi çok sevdi. Sadece Gaziantep değil bölgeden de çok sayıda vatandaşımızı ağırlıyoruz. Restourantımızın altında bir mahzen bulunmakta. Biz burayı da yine çok şık bir restourant haline dönüştürdük. Burada yöresel yemekler yerine İtalyan mutfağını tercih ederek konuklarımıza tarihi taşlar arasında İtalya'da butik bir restourantta oturmuş hissi veriyoruz.
İtalyanların dünyaca ünlü tatlarını tarihi bir yerde deneyimlemek isteyen hemşerilerimizi usta şeflerimizin hazırladığı menülerimizin tadına bakmaları için Bey Mahallesi Mehmet Tevfik Uygunlar Sokak No:9 da hizmet verdiğimiz Lebowski'ye mutlaka bekliyoruz" diye konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP