23 Nisan 2024

Türkiye'nin Yeni Markası 'Winlife'

Gaziantep'ten Türkiye'ye yep yeni bir marka doğdu. Kahve, yeşilçay, kozmetik ve takviye edici gıdalar ile sektöre giriş yapan Winlife, kısa sürede büyük beğeni topladı.

haber/Photo_1636200563239.jpg
Erkan Akan önderliğinde piyasaya merhaba diyen Winlife, iç piyasanın yanı sıra yurt dışına da ihracatta yapmaya hazırlanıyor. Ürünleri hakkında bilgi veren Winlife Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akan, harika ve profesyonel bir ekiple yola çıktıkları kaydederek şunları söyledi; 
"Çeyrek asırdan bu yana aile kökenimizden gelen klasik ticaret tercübesi ile beraber günümüz ticaret modeli olan e - ticaret ile birleştirerek böyle bir yola çıkmaya karar verdik. Ülkemizin temel ihtiyaçlarından kahve, yeşilçay, kozmetik ve takviye edici gıdalar ile bismillah diyerek start verdik. İnanıyorum ki kısa sürede azmimiz ve kalitemizle Türkiye'nin konuştuğu bir marka haline dönüşeceğiz"dedi. 
Winlife Kurucularından genç girişimci Şeyhmus AKAN ise kapasitelerini her geçen gün güçlendirdiklerini söyledi.
Kaliteden ödün vermeden, kaliteli ve sağlıklı hammaddelerden ve tamamen hijyenik koşullarda ürünlerini tüketiciyle buluşturduklarını anlatan Şeyhmus Akan; "Kapasitemizi güçlendirerek, tüketiciyi memnun etmeyi ve ülkemizde olduğu gibi dış ülkelerde de bu güveni sağlamayı ilke edindik. Modern işletmeciliği, sürekli gelişmeyi, yeniliği ilke edinen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla, büyük hedeflere hızla ulaşmak için, kaliteyi yaşantımızın bir parçası olarak kabul ediyoruz. Bütün ürün ve hizmetlerimizde temel şart, toplam kalite yönetimi ilkeleri doğrultusunda, kalitede maksimum düzeyi yakalamaktır. Pazardaki rekabet gücümüzü seri ve yüksek kalitede üretim yapmakla elde edebileceğimiz inancındayım" dedi. 
 
Özel Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP