04 Mayıs 2024

Paça ve Beyranın Dev İsmi 'Kelebek'

Gaziantep'in ünlü paça ve beyrancısı Kelebek Lokantası dün olduğu gibi bugünde lezzetleri ile büyülemeye devam ediyor. Hazırladığı muhteşem yemek çeşitleri ile müşterilerinden tam not alan Kelebek Lokantası Lezzet Dünyası Dergisi ekibi ile bir araya geldi.

haber/Photo_1667399020979.jpg

Lezzet Dünyası ekibinden gazeteciler Ökkeş İşçi ve Müslüm Okatan ile Kelebek Lokantasında bir araya gelen Uğur Dertli paça ve beyrana yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin giderek arttığını söyledi.

Gastronomi kenti olduktan sonra dünyanın Gaziantep mutfağına bakış açısının değiştiğini söyleyen Dertli, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e bu noktada çok teşekkür ediyoruz.

Özellikle hafta sonları beyran içmek için gelen misafirlerimiz çok fazla. Beyran çorbası özellikle kemik suyundan yapıldığından dolayı kırık-çıkık ve incimeler için çok faydalı. Ayak paçanın suyunu jel şeklinde sunuyoruz müşterilerimize. O da soğuk algınlığı ve gribe çok faydalı. Temizlik ve hijyen konusunda da Kelebek Lokantası olarak oldukça hassas ve duyarlıyız" herkesi Kelebek Lokantasına bekliyoruz" şeklinde konuştu. Açıklama sonrası Uğur Dertli'ye Lezzet Dünyası ekibi plaket takdim etti. 
- Haber Merkezi -