04 Mayıs 2024

Katmerci Zekeriya Usta'dan Taklit Uyarısı

Gaziantep’in geleneksel lezzetlerinden ve katmerin ilk ustalarından olan Katmerci Zekeriya Usta'nın oğlu ve işletmecisi Mehmet Özsimitçi, Gaziantep'te başka merkezlerinin olmadığını söyleyerek, "Kimse taklitlerimize aldanmasın" dedi.

haber/Photo_1667319060353.jpg
Gaziantep'te kuşaktan kuşağa katmercilik yapan ve katmeri dünyaya sevdiren isim Katmerci Zekeriya lezzetleri ile büyülemeye devam ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak adresi haline gelen Katmerci Zekeriya gastronomi kentinde adeta kültür elçiliği yapıyor. 
"TAKLİTLERİMİZDEN KAÇININ"
Katmerci Zekeriya Usta işletme Sahibi Mehmet Özsimitçi Gaziantep'te sadece Çukur Mahallesi'nde hizmet verdiklerini söyledi. İstanbul'da da şubelerinin olduğunu kaydeden Özsimitçi, taklitlerden kaçınılmasını söyledi. Konuyala ilgili olrak açıklama yapan Mehmet Özsimitçi şunları söyledi: 
ÖZSİMİTÇİ UYARDI!
"GAZİANTEP'TE TEKİZ"
"Gaziantepte başka bir şubemiz yoktur. 4 kuşaktır bu sektöre hizmet veriyoruz. Bugüne kadar tüm müşterilerimize güler yüzlü hizmet anlayışımız ile kalite ve lezzetimizden ödün vermeden yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz. Gaziantep'te markamız adı altında taklitçi firmaların olduğunu duyuyoruz. Bu gibi firmaların Katmerci Zekeriya Usta ile uzaktan yakından alakası yoktur. Katmerci Zekeriya'nın lezzetini hiç kimse tutturamaz. Gaziantep'te lezzet bakımdan tekiz" şeklinde konuştu. 
ZEKERİYA USTA SİZLERİ BEKLİYOR
Çukur Mahallesinde bulunan Katmerci Zekeriya usta'ya herkesi beklediklerini söyleyen Mehmet Özsimitçi "Yıllardır aynı tad ve kalitemizle yolumuza devam ediyoruz. 0532 214 77 61 nolu telefondan vatandaşlarımız bizlere ulaşabilirler" dedi.
- Haber Merkezi -