29 Nisan 2024

Ayıntap Baklava Gaziantep'in Lezzetini Dünyaya Taşıyor

Baklavası ile ünlü Gaziantep'te lezzeti ve zengin ürün çeşitleri ile tatlı severlerin uğrak adresi haline gelen Ayıntap Baklava zirvedeki yerini koruyor.

haber/Photo_1694074009019.jpg
Gaziantep'in önde gelen baklava firmalarından Ayıntap Baklava yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı haline dönüştü. Yurt içi ve yurt dışına gönderdiği siparişler ile Gaziantep'in eşsiz lezzetini adeta dünyaya taşıyan Ayıntap Baklava, damak tutkunlarının en çok tercih ettiği listede ilk sıralar da yer alıyor.
BAKLAVANIN USTASI LEVENT AKTAŞ UYARDI
Gaziantep'in güler yüzlü ve sevilen baklavacı ustası, Ayıntap Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aktaş, baklava severlere uyarılarda bulundu. Baklavanın bilinen ve güvenilir yerlerden alınmasını gerektiğinin altını çizen Aktaş, "Doğal malzemelerin kullanıldığı, hijyenik ortamlarda üretilen kaliteli bir baklava zaten yüzünüze güler" açıklamasında bulundu. 
KALİTELİ BAKLAVA NASIL ANLAŞILIR?
Kaliteli bir baklavanın mideyi rahatsız etmemesi gerektiğini vurgulayan Levent Aktaş, "Baklava yerken o mükemmel tadın eşi benzeri yoktur. Ayrıca bir kaliteli baklava yedikten sonra damağınızı ve midenizi asla yakmaz. Biz Ayıntap Baklava olarak kurulduğumuz günden buyana her zaman birinci sınıf ve doğal malzemeler ile baklavalarımızın üretimini gerçekleştiriyoruz.
Müşterilerimiz bizlerden duyduğu memnuniyeti her fırsatta dile getiriyorlar. Bizde onların bu memnuniyeti karşısında işimizi en iyi şekilde icra ederek muhteşem lezzetleri kendilerine sunuyoruz. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize Ayıntap Baklava olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
AYINTAP BAKLAVA GURURUMUZ OLDU 
Dünyanın pek çok ülkesine ihracat yaptıklarını da anlatan Aktaş' "Başta Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Suudi Arabistan, Dubai, Katar, gibi ülkeler olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz.
Ayıntap Baklava olarak dünya ülkelerine yapmış olduğumuz bu ihracatın haklı gururunu yaşamaktayız. Baklavanın başkenti Gaziantep'i dünyada en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz"dedi. 
 
HABER: ÖKKEŞ İŞÇİ / GAZİANTEP