27 Nisan 2024

EFSANE USTA ŞİRVAN GERİ DÖNDÜ

Gaziantep'in ünü sınırları aşmış kebap ve baklava ustalarından Şirvan Payaslı, Shimall Ett'de Gaziantepliler ile buluştu. Damak tutkunlarının adeta göz bebeği olan başarılı usta, hazırladığı muhteşem yemek çeşitleri ile konuklarına adeta parmak ısırtıyor.

haber/Photo_1695154960260.jpg
GASTRONOMİNİN DEV İSMİ ŞİRVAN USTA
Gaziantep gastronomisine önemli ölçüde katkısı olan ve yine yerli ve yabancı turistlerin adeta odak noktası haline gelen Şirvan Usta, verdiği kısa mola sonrası Shimall Ett'de müşterilerine yeniden merhaba dedi. Yılların vermiş olduğu tecrübeyi yemek severlerin beğenisine sunan ünlü usta Şirvan Payaslı, kısa sürede yine alkışları üzerinde toplamayı başardı. 
MUHTEŞEM LEZZETLER SHİMALL ETT'DE
Shimall Ett, adıyla tekrar sofraları şenlendiren efsane Usta Şirvan Payaslı, birbirinden leziz yemek çeşitlerini Gaziantep halkının beğenisine sunmanın son derece mutluluk verici olduğunu söyledi. Her türlü kebap çeşidinin bulunduğu mekanda katmer lahmacun ve meşhur beyranı ile de müşterilerinden tam not alan Payaslı, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; 
"İŞİMİZİ AŞK İLE YAPIYORUZ"
"Kısa süre önce açılışını gerçekleştirdiğimiz Shimall Ett, büyük beğeni topladı ve toplamaya devam ediyor. İsmimizi duyan ve lezzetimizi tanıyan çok sayıda kişi her gün bizleri ziyaret ediyor. Her zaman olduğu gibi kaliteyi en üst düzeyde tutarak müşterilerimize hizmet veriyoruz
Hepsi branşında profesyonel ustalarımız ile lezzet tutkunlarına en iyiyi sunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimiz bizlerden duyduğu memnuniyeti her fırsatta dile getiriyorlar. Onların bu memnuniyeti karşısında bizde işimizi aşk ile yapıyor ve muhteşem lezzetler ortaya çıkarıyoruz"dedi.
"LEZZETİMİZDE SON DERECE İDDİALIYIZ"
Son derece konforlu bir mekan olan ve hijyenik ortamı ile dikkatleri üzerine çeken Shimall Ett'de menü çeşitlerine her geçen gün bir yenisinin eklendiğini anlatan Şirvan Payaslı, "Biz en iyisini yapmak zorundayız. Çünkü bizi yaptığımız kaliteli sunumlar bu noktaya taşıdı. İşimizi şevk ve büyük bir titizlik ile icra ediyoruz.
Lezzetlerimizde son derece iddialıyız. Yine paket servisimizle de müşterilerimize en iyiyi en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. Muhteşem lezzetlerimizin tadına bakmaları için herkesi Shimall Ett'e bekliyoruz" şeklinde konuştu. 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP