29 Nisan 2024

Lezzet Üstadı Ciğerci Yener Usta

Gaziantep'in eşsiz mekanlarından Ciğerci Yener Usta, muhteşem lezzetleri ile müşterilerinden tam not alıyor. Hazırladığı kebap çeşitleriyle damaklara adeta lezzet şöleni sunan Ciğerci Yener Usta, hijyenik ortamı ve güler yüzlü personelleri ile de göz dolduruyor.

haber/Photo_1692812721139.jpg

Eski Tabakhane Ciğercisi olarak Gaziantepliler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası haline gelen Ciğerci Yener Usta, muhteşem menüleri ile parmak ısırttırıyor.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar müşterilerini en iyi ve en titiz şekilde ağırlayan  Ciğerci Yener Usta, ciğer ve kebap çeşitlerinin yanısıra beyran ve Paça sunumu ile de Gazianteplilerin uğrak mekanları arasında yer alıyor. 

Lezzet avcılarının en çok tercih ettiği mekanlar sıramalasında yer alan Ciğerci Yener Usta gazetemize yaptığı açıklamada ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Tüm kebap çeşitlerinin salonlarında mevcut olduğunu kaydeden Yener Gürban, "Müşterilerimiz hazırladığımız kebap çeşitlerini büyük bir beğeni ile tüketerek her fırsatta bizlerden duyduğu memnuniyeti dile getiyorlar.

Kebap çeşitlerimizin yanı sıra paça ve beyran ile de müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Nezih bir ortamda geleneksel tatlar sunduğumuz soframıza yediden yetmişe herkes yoğun bir ilgi gösteriyor.

Seferpaşa Mahallesi Derekanarı sokakta bulunun iş yerimize muhteşem lezzetlerimizin tadına bakmaları için herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber: Farize KAN / Gaziantep