29 Mart 2024

Nurten Erkan’a Yılın İş Kadını Ödülü...

Türkiye ve Uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül aldığı 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni’nde Gaziantep’te yerleşik Nurteks İş ve İşçi Elbiseleri’nin başarılı ve girişimci sahibi Gaziantep’li İş Kadını Nurten Erkan Yılın İş Kadını ödülünü aldı.

haber/Photo_1656076615897.jpg

Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de düzenlenen muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu ünlü isimler Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin yaparken İş, Sanat, Medya ve Cemiyet dünyası da Uluslararası Elmas Ödül Töreninde bir araya geldi.

Geçen yılın ardından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Uluslararası arena da da  büyük ses getiren Ödül Töreninde sadece  alanında en iyiler ödül aldı.

"Bu ödülü Tüm Anadolu Kadınları Adına Alıyorum"

İşçi ve personel kıyafeti alanındaki ihtiyaçlara kaliteli çözümler getirmek amacıyla kurduğu ve Sektörde başarılarla dolu 15 yılı geride bırakan Nurteks İş ve İşçi Elbiseleri Firma Sahibi Nurten Erkan, bu ödülü girişimci ve üretken tüm Anadolu kadınları adına aldığını söyledi.  Alanında ki tecrübesi ve işindeki titizliği ile üst düzey teknolojiden yararlanarak geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunan Nurteks İş ve İşçi Elbiseleri Firma sahibi Nurten Erkan’ın Yılın İş Kadını olarak böyle önemli bir organizasyonda ödül alması Gaziantep İş dünyasında da sevinçle karşılandı. 

Demet Akalın ve Öykü Gürman Konser Verdi

Gecede Demet Akalın ve Öykü Gürman konserleriyle davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yılın en iyilerinin ödül aldığı 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni'nde, ödüllerini alan başarılı isimler kırmızı halı röportajlarıyla yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve kendi alanlarına katkılarını anlattı.

"Nurteks Olarak Hem Yurt İçi Hem de Yurtdışına Hizmet Veriyoruz"

İşve İşçi kıyafetleri alanında çıtayı yükselterek İhracat ve Sanayi alanında başarılı örnek bir şehir olan Gaziantep dışında Yurt içi ne de hizmet sunduklarını belirten Nurteks İş ve İşçi Elbiseleri sahibi Nurten Erkan, Dubai, Lübnan, Afganistan dışında 2015 yılından bu yana Avrupa ülkelerine de çalışmalar yaptıklarını söyledi. İş yaptıkları firmaların memnuniyetleri’nin kendilerini daha da hırslandırdıklarını ve başarılarında önemli bir etken olduğuna değinen Erkan, Rahmetli babasının küçükken aklında hep kalan “Akıl insana Sermayedir” sözünün anlamını İş Kadını olduktan sonra daha iyi anladığını da sözlerine ekledi.

- Haber Merkezi -