08 Mayıs 2024

MUHTARLARDAN MEHMET YILMAZ'A ZİYARET

Gaziantep Nurdağı karayolunda oluşan kazalar nedeniyle bölgede bulunan köy muhtarları birleşerek Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti. Gidiş ve gelişlerin yapıldığı iki şeritli yol için Yılmaz, müjdeyi verdi.

haber/Photo_1634844476756.jpg
Çok sayıda ölümlü kazaların yaşandığı Gaziantep, Nurdağı eski yolunda çevredeki köy muhtarları toplanarak önceki gün Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.  Köy muhtarlarını ağırlayan Yılmaz, Söz konusu yolun yakinen takipçisi olan Ak Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'ı telefonla arayarak bilgi aldı. Yol için startın verildiğini ve önümüzdeki günler de çalışmaların başlayacağını kaydeden Tayyar, muhtarlar arasında büyük sevince neden oldu. 
Köy muhtarlarının sevincine ortak olan Mehmet Yılmaz, ise şunları söyledi; 
"Bilindiği üzere o bölgeden çok kaza haberleri alıyorduk. İçimiz yana yana bu kazalara şahit olmak bizleri derinden etkiliyordu. Bir süredir gündemimizde olan bu yolu Sayın Şamil Tayyar'da yakından takip ediyor ve yolun genişletilmesi yönünde ciddi gayretler sarf ediyordu. Bugün muhtarlarımızın bizleri ziyareti ile Sayın Tayyar ile telefon görüşmesi yaptık ve yolun son durumu hakkında bilgiler aldık. Yol için karar verildiğini ve önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağını bizlere aktaran Şamil bey hepimizi sevince boğdu.
Umut ediyoruz ki yolun tamamlanmasıyla birlikte artık kazalar yaşanmaz. Şehrimiz için son derece önemli olan bu yolun yapımında emek verenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum"dedi. 
Yüzlerin güldüğü toplantı sonrası Mehmet Yılmaz ve Şamil Tayyar'a verdikleri mücadele için teşekkür eden muhtarlar ise objektif karşısına geçerek mutluluklarını paylaştılar. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / Gaziantep