25 Nisan 2024

MEHMET ERÇELEBİ MANGALDA KADAYIF ONLİNE SİSTEME GEÇTİ

Gaziantep'in ünlü kadayıfçısı Mehmet Erçelebi muhteşem lezzetleri ile büyülemeye devam ediyor.

haber/Photo_1679148951838.jpg
Kahramanmaraş merkezli depremde kapılarını depremzedelere de açan ve alkışları üzerinde toplayan Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf, şimdide online satış sisteme geçiş yaparak tatlı severlerin işini daha da kolaylaştırdı. 
ÜNLÜLERİN KADAYIFÇISI
Kadayıftan künefeye, katmerden baklavaya bir çok çeşidin yer aldığı Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf lezzet çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyor. Ünlülerin kadayıfçısı olarakta bilenen Mehmet Erçelebi, yaptığı kadayıfları ile adeta damaklara lezzet şöleni sunuyor.
MEHMET KILIÇ;
"ACIMIZ BÜYÜK, YARAMIZ DERİN"
Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf İşletme Sahibi Mehmet Kılıç, yaşanan büyük afette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Deprem döneminde kapılarını depremzedelere açtıklarını kaydeden Kılıç; " Rabbim bir daha böyle büyük bir afeti bizlere yaşatmasın inşallah. Acımız büyük, yaramız derin. Yaralarımızı hep birlikte el ele vererek saracağız Allah'ın izniyle. Bu kötü günleri hep beraber atlatacağız" dedi.
MEHMET ERÇELEBİ'DEN TATLI SEVERLERİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRAN SİSTEM
Müşterilerinin işlerini kolaylaştırmak için Online sisteme geçiş yaptıklarını ifade eden Mehmet Kılıç; "Müşterilerimiz internet üzerinden bizlere kolayca ulaşarak siparişlerini hızlı bir şekilde bildirebilecekler. Bizlerde yine hızlı bir şekilde onların siparişlerini kapılarına ulaştıracağız.
Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf olarak baklava, künefe, kadayıf, katmer ve daha bir çok çeşitlerimiz ile müşterilerimizin dün olduğu gibi bugün de hizmetindeyiz.
Karataş Şahinbey Parkı Teleferik karşısında hizmet veren işyerimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Yine telefon yolu ile sipariş vermek isteyen vatandaşlarımız ise bizlere 0 (342) 999 71 04 veya 0 (533) 703 50 55 numaralı telefonlardan ulaşabilirler" şeklinde konuştu. 
 
- ÖZEL HABER -