15 Mayıs 2024

Lahmacuncu Bozeyler Lezzetleri ile Büyülüyor

Gaziantep'in ünlü pide ve lahmacun Salonu Bozeyler dün olduğu gibi bugünde lezzetleri ile büyülemeye devam ediyor. Hazırladığı muhteşem pide çeşitleri ve lahmacun çeşitleri ile müşterilerinden tam not alan Bozleyler Lezzet Dünyası Dergisi ekibi ile bir araya geldi.

haber/Photo_1668259290502.jpg
Lezzet Dünyası ekibinden gazeteciler Ökkeş İşçi ve Müslüm Okatan ile Gaziantep M1 Mağazası içersindeki işletmelerinden bir araya gelen Bozeyler Pide ve Lahmacun Salonu sahibi Bülent Kılıç, Bozeyler'e ilginin giderek arttığını söyledi. 
 
Gastronomi kenti olduktan sonra dünyanın Gaziantep mutfağına bakış açısının değiştiğini söyleyen Bülent Kılıç "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e bu noktada çok teşekkür ediyoruz.
Özellikle hafta sonları pide ve lahmacun yemek isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Uygun menülerimiz ile kaliteyi müşterilerimizin damak zevkine sunuyoruz. Şu an sadece 125 TL'ye 4 pide 4 açık ayran kampanyamız var. Müşterilerimiz lezzeti ucuza tüketiyor ve her fırsatta memnuniyetlerini her fırsatta dile getiriyorlar.
Temizlik ve hijyen konusunda da Bozeyler Lokantası olarak son derece hassas ve duyarlıyız. Herkesi Bozleyler'e bekliyoruz" şeklinde konuştu. Açıklama sonrası Bülent Kılıç'a Lezzet Dünyası ekibi plaket takdim etti. 
- Haber Merkezi -