09 Mayıs 2024

İpekyolu Medya 11. Yılını Kutluyor

İPEK YOLU medya grup 11. Yayın hayatı yıldönümünü lara ocakbaşı da yönetim kurulu üyeleri ve ekip yemekte buluştu. Yemek ikramından sonra pasta kesilerek program devam etti.

haber/Photo_1706991415440_3.jpg

Gaziantep turizm ve kültür il müdür yardımcısı Mehmet AYKANAT,Şahinbey Mal müdürü Mustafa  YEŞİLYURT ,eski Beşiktaş kaptanı milli oyuncu Bünyamin SÜRAL,iş insanı Kenan ÖZTÜRK,Tüm  spor adamları federasyonu genel başkanı ve anavatan partisi il başkanı Vakıf DEMİR,parsanti türk derneği genel başkanı şerif ÖZDEMİR katıldı.

programda açılış konuşması yapan İPEK YOLU medya grup başkanı Ali DUYSAK 11. Yıldır tarafsız  haklının ve hiç kimsenin kalemi olmadık.

Kimseden de bir kuruş çıkar için para almadık 33 il 19 yurt dışında temsilcilerimiz ile 11 yıldır yayın hayatına devam ettik.

Tüm yönetimime ekip arkadaşlarıma katılımları için teşekkür ederim ayrıca sınırsız hizmetleri ile mekanını tahsis eden başta Lara ocakbaşı işletme sahibi Adem KAPLAN ve personellerinede özellikle teşekkür ederim dedi.

Başkan DUYSAK yönetime geçtiğimiz günlerde ciddi bir ameliyat geçiren haber müdürü Sevim ULUSAM (DUYSAK) haber müdürlüğü görevden alarak medya grup onursal başkanı olması için yönetime kararı ile onursal başkan jest yaptı.

Onursal başkan sevim ULUSAM (DUYSAK ise kutlama programına görüntülü telefon bağlantısı yaparak programa katıldı. Daha sonra hatıra resimleri ile program son buldu.