16 Nisan 2024

Halil Yegül'den Başkan Fadıloğlu'na Ziyaret

Fransa'da yaşayan Gaziantepli gazeteci ve aynı zamanda yayın grubumuzun temsilcisi olan Halil Yegül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile bir araya geldi.

haber/Photo_1638263556368.jpg

Önceki gün Fransa'dan Gaziantep'e gelen gazeteci Halil Yegül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile bir araya gelerek yapılan hizmetleri konuştular. Gaziantep'in Fransa'da adından çok bahsettiren bir şehir olduğunu kaydeden gazeteci Yegül, başarılı projeleri ile kentin markasına değer katan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

BAŞARILI ÇALIŞMALARDA FADILOĞLU'NUN İMZASI VAR  

Rıdvan Fadıloğlu'nun başarılı bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Yegül, "Gaziantep'i her ziyaretimde daha da modern, daha da güzel bir tablo ile karşılaşıyorum. Bunda İl ve ilçe belediye başkanlarımızın emeği oldukça fazla. Şehitkamil belediyemizin değerli başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun özvereli çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başarılı bir çok projede kendisinin imzası var. Fransa'da yaşayan bir Gaziantepli olarak teşekkür etmek için bugün başkanımız ile bir araya geldim" dedi.  Fadıloğlu ile bir süre sohbet eden Yegül, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / Gaziantep