25 Nisan 2024

BİR LEZZET KLASİĞİ 'ALTIN ŞİŞ'

Gaziantep'in ünlü paça, beyran ve kebapçısı Altın Şiş, muhteşem yemek çeşitleri ile lezzet tutkunlarının gözdesi haline geldi. Birbirinden leziz kebap çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunan Altın Şiş, beyran ve paçada da oldukça yoğun ilgi görüyor.

haber/Photo_1683578811348.jpg
Sadece Gazianteplilerin değil, yerli ve yabancı turistlerinde beyran ve paçaya olan ilgisinin son günlerde giderek arttığını kaydeden Altın Şiş işletme sahibi Serhat Arslan, Gaziantep'in Gastronomi de kendisini dünyaya ispatlamış bir şehir olduğunu söyledi.
Gastronomi kenti olduktan sonra dünyanın Gaziantep mutfağına bakış açısının son derece değiştiğini dile getiren Arslan, bu yönde ön ayak olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de teşekkür etti. 
PAÇA VE BEYRANIN ADRESİ ALTIN ŞİŞ
Özellikle hafta sonları beyran ve paça içmek isteyenlerin sayısının bir hayli yüksek olduğunu belirten Serhat Arslan, "Beyran özellikle kemik suyundan yapıldığı için çok faydalı bir yemek. Paça da yine aynı şekilde oldukça yararlı.
Özellikle kış aylarında doğal antibiyotik olarak satışa sunduğumuz beyran ve Paça gribinde baş düşmanıdır.
Bu eşsiz lezzetlerin tadına bakmaları için tüm hemşerilerimizi Altın Şiş'e bekliyoruz" şeklinde konuştu. 
BİRBİRİNDEN LEZİZ KEBAP ÇEŞİTLERİ ALTIN ŞİŞ'TE
Beyran ve paçanın dışında kebap çeşitleri ile de müşterilerinin beğenisini kazanan Altın Şiş'te her türlü kebap çeşidinin bulunduğunu sözlerine ekleyen Serhat Arslan, "Paça ve beyranda olduğu gibi kebapta da oldukça iddialıyız.
Müşterilerimiz her fırsatta bizlerden duyduğu memnuniyeti dile getiriyorlar. Altın Şiş ekibi olarak onlardan gördüğümüz bu ilgi bizi de ziyadesiyle memnun ediyor"dedi.
ALTIN ŞİŞ SİZLERİ BEKLİYOR
Yenilenen yeni konsepti ve geniş aile salonu ile gönül rahatlığı ile tercih edilecek mekanlar sıralamasının başında yer alan Altın Şiş, yine 7/24 hizmeti ile de müşterilerine gece gündüz demeden hizmet veriyor.
Akkent Mahallesi 404 Nolu Cadde My Park Teras altında muhteşem lezzetleri damak tutkunlarının beğenisine sunan Altın Şiş aynı zamanda 0342.999 43 30 numaralı sipariş hattıyla da hangi saat olursa olsun yemekleri anında adrese teslim ediyor.
Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça hassas olan Altın Şiş, yemek severlerin vazgeçilmez tutkusu haline dönüşmüş durumda.
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP