16 Mayıs 2024

BAŞKAN POYRAZ'DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI: "ARTIK HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"

Güç Birliği Partisi Gaziantep İl Başkanı ve aynı zamanda (MYK) Üyesi Murat Poyraz, geçici normalleşme döneminden gerçek normalleşmeye geçmenin vatandaşın elinde olduğunu söyledi. Poyraz, “ Biz vatandaşlar kuralları sıkı sıkıya uyarsak bu iş biter” dedi.

haber/Photo_1592246185865.jpg

KURALLARA UYMALIYIZ

Gaziantep Haberdar'ın sorularını yanıtlayan Güç Birliği Partisi Gaziantep İl Başkanı   ve aynı zamanda (MYK) Üyesi Murat Poyraz, sosyal mesafe konusunda  vatandaşları uyardı. Herkesin bu döneme sağlıklı bir şekilde geçilmesi için kurallara sıkı sıkıya uymasını istedi.

REHAVETE KAPILMAYALIM

11 Mart’ta ilk vakanın ortaya çıkmasının ardından hükümetin aldığı doğru kararlarla beklenen pik noktasının yakalandığı ve vaka sayısının yatay seyirden düşüşe geçtiğini söyleyen Başkan Poyraz , “Gelinen noktada elde edilen başarı rehavete neden olmamalı. Hükümetininiz aldığı kararlar yerinde kararlar. Şu anda geçici bir normalleşme için adımlar atıldı. Gerçek normalleşmeye geçmek artık bizlerin ellerinde.

MUTLAKA MASKE TAKALIM 

Biz vatandaşlar belirlenen kurallara harfiyen uyarsak Temmuz ayında gerçek normalleşmeye geçebilir. Bu nedenle şu anda her şey vatandaşın elinde. Maske takmaya devam etmeliyiz, sosyal mesafeye uymalıyız. Sürecin bu noktaya gelmesinde sağlık emekçilerinin büyük rolü var. Evlerine gitmeden, çocuklarını, ailelerini görmeden, hasta olma pahasına çalışan, hastalanan ve hatta hayatını kaybeden sağlık emekçileri bizlere haklarını helal etsin. Bu başarıda onların emeği çok büyük. Tüm sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum  ” dedi.

-Haber Merkezi-