26 Nisan 2024

Aşçılar Gözünü Meclise Dikti

Uluslararası Gastronomi Federasyonu Başkanı Mehmet Kaplan aşçıların imza kampanyası başlattığını söyledi. Federasyon olarak kendilerinin de mecliste bir vekillerinin olmasını istediğini ifade eden Kaplan, aşçıların sıkıntılarına çare aradıklarını söyledi.

haber/Photo_1660594352378.jpg

Uluslararası Gastronomi Federasyonu (UGEF)'e bağlı pekcok aşçı ise; "Türkiye genelinde Bir çok aşçının sıkıntılarına çare bulamaksizin pandemi döneminde bunun daha çok farkına varan aşçılar içlerinden birini yollama kararı aldılar bunun için de çalışmalar başlatan aşçılarimiz birçok ilde imza kampanyası başlatıldı.

Türkiye genelinde dernek ve federasyon üyeleri artık bizimde bir vekilimiz olsun meclis te bizlerin sesi olsun istiyoruz sikintilarimiza çare istiyoruz dediler bunun için en güçlü aday uluslararası gastronomi federasyon başkanı Mehmet kaplan destekleme kararları alıyoruz bir degil keşke beş vekil içimizden çıkmasını istiyoruz başarılı çalışmaları ile herkesimin beğenisini kazanan Mehmet kaplan hangi parti ile adaylığını açıklicak merakla beklenen Mehmet kaplan siyasete yeşil ışık yakacak m?" Dediler..