29 Nisan 2024

Altın Lale İle Çocukların Yüzü Güldü

Hollanda da ve Kırklareli Vize de yaşayan Trakyamızın altın çocuğu BülentTürker Hollanda Altın lale ve arkadaşlarının da desteği ile tüm deprem bölgelerinde bayram öncesi binlerce çocuğa ayakabı göndererek depremzede çocukları ve aileleri mutlu ettiler.

haber/Photo_1712560347394_4.jpg

Altın Lale nin onursal başkanı da olan Bülent Türker  1 yılı aşkındır  tüm  deprem bölgelerine defalarca kez giderek  buradaki insanların  dertlerine çare olmuş, özelikle çocuklara tablet, leptop , mont , bot  ve ayakabı ile  hijyen malzemeleri okul malzemeleri dağıtarak  çocukların gönüllerini fethetmiştir.

Bülent Türker yaptığı açıklamada, Biz ilk günden beri bölgeden ayrılmadık.

Kış aylarında yüzlerce soba ve battaniye,  ayrıca bölgeyi su desteğini çok verdik. Çocuklara desteklerimiz aralıksız oldu.  Çocuklar bizim geleceğimiz.

Bayramda yüzlerce aileye binlerce çocuğa ayakabı gönderdik. Bayram sonrası da deprem bölgelerine desteğimiz devam ediyor. Her şehirde ekibimiz var.

Minubuslerimiz Hatay ve Gaziantepte her zaman servise hazır.

Bize  büyük destek veren Altın Lale ekibi, Vedat Kement , İdris ve Hatice Bilginsoy Aytekin Güç,  Ahmet ve Hülya Kaya ,Abdullah Polat,Osman Çelik,  ve hayırsever dostlara teşekkür ederiz.

Deprem den bu yana 100. binden fazla insana desteğimiz oldu. Hatay ve diğer bölgeleri unutmadık unutmayacağız.