01 Mayıs 2024

ZİRVENİN KRALI 'TOSTÇU KADİR'

Gaziantep'te Tost denilince akla gelen ilk isimlerden olan Tostçu Kadir zirveyi kimseye kaptırmıyor.

haber/Screenshot_2021-05-18-21-33-49-826_com.coolapps.postermaker~2.jpg
ÜNÜ SINIRLARI AŞMIŞ MEŞHUR BİR İSİM
'TOSTÇU KADİR'
Damak zevkine düşkün olanların 1 numaralı adreslerinden Tostçu Kadir, yaptığı tost ve meşhur kadayıfı ile müşterilerine adeta lezzet şöleni sunuyor. Ünü Avrupa'ya kadar uzanan Kadir Yaşbek, lezzetin formülünü News Dergisi okuyucuları ile paylaştı. 
TOSTÇU KADİR NEWS'E KONUK OLDU
Tostu ve yaptığı bol fıstıklı kadayıfı ile gönüllerde ve damaklarda adeta taht kuran Tostçu Kadir Usta, Gaziantep'in önde gelen dergilerinden News'e konuk oldu. Başarı hikayesini News'a anlatan Tostçu Kadir, "Kaliteden Ödün vermediğiniz sürece asla kaybetmezsiniz" dedi. 
ÜNLÜLERİN TOSTÇUSU
Avrupa'dan tost yemeye gelenler olduğunu kaydeden Kadir Yaşbek, "Avrupa'nın yanı sıra Türkiye'den de bir çok ünlü sanatçımız Gaziantep'e geldiklerinde mutlaka bizleri ziyaret ederek tost ve kadayıfımızın tadına bakıyorlar. Memnuniyetlerini her fırsatta dile getiren müşterimizin görüşleri bizleri de oldukça memnun ediyor. Son derece leziz tost ve kadayıfımızın tadına bakmaları için herkesi Küçük Sanayi Sitesi içerisinde ki iş yerimize bekliyoruz. Başka yerde şubemiz yoktur" şeklinde konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP