19 Mayıs 2024

Yeni Yılda Moda Yine 'Alvina'

Gaziantep'in köklü ve profesyonel güzellik merkezlerinden Alvina, yeni yıla yenilenen yeni yüzü ile merhaba dedi. Başarılı seansları ile Gazianteplilerin gönüllerini adeta feth eden Alvina yenilenen yüzü ve uzman kadrosu ile her yıl olduğu gibi 2024 yılında da oldukça iddialı gözüküyor.

haber/Photo_1704744150806_3.jpg

Güzellik ve Estetik hizmetlerinin deneyimli ismi Alvina Güzellik Merkezi yenilenen konsepti ve ekonomik fiyatları ile ilgi odağı haline dönüştü. Güzelliğine önem değer veren bayanların gözdesi haline gelen merkezde lazer yaptırmak isteyen erkeklerin sayısı da her geçen gün artıyor. Sektördeki başarısı ile müşterilerinden tam not alan Alvina, kampanyalı fiyat avantajlarıylada yüzleri güldürüyor.

Cilt bakımı, kalıcı makyaj, Lazer epilasyon, kuaförlük hizmetleri, iğneli epilasyon, ipek kiprik, kaş tasarım ve bölgesel zayıflama yöntemi ile güzellik ve estetik salonları arasında dikkatleri üzerinde toplayan Alvina, hijyenik ortamıyla da son derece titiz bir çalışma sunuyor.

EMİNE ŞENBOLAT UYARDI!
"GÜZELLİK VE ESTETİK MERKEZİNİZİ İYİ SEÇİN"
Binevler Mahallesinde bulunan modern salonlarında müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını kaydeden Alvina Güzellik Salonu İşletme Sahibi Emine Şenbolat, tercih edilen bir yer haline gelmelerindeki en büyük sebebin kaliteli hizmet ve branşında uzman bir ekip olduğunu söyledi. Şenbolat, sonunda hüsran yaşamamak için bay ve bayanların gideceği güzellik ve estetik merkezlerini çok iyi seçmeleri gerektiğinin altını çizdi.

"İŞİMİZDE İDDİALIYIZ"
Güzellik estetiğin ayrılmaz bir parçasıdır. Kadın ise güzelliğin bir bütünüdür. Güzel ve bakımlı görünüşe sahip kadınlar daha çok fark edildiği için güzel görünüş, kadınlar için vazgeçilmez bir tutku’dur diyen ve yaptıkları işin çok hassas bir iş olduğunun bilincinde olduklarını kaydeden Emine Şenbolat, "Biz işimizde çok iddialıyız. Cihazlarımızın hepsi son sistem. Profesyonel bir ekibimiz var. Her branşta o işin uzmanı kişilerle hizmet veriyoruz. Müşteri Memnuniyet garantili çalışıyoruz ve yaptığımız her işin garantisini veriyoruz. Tüm Gazianteplileri Alvina Güzellik Merkezine bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Salonlarına güzellik adına her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini dikkati çeken Şenbolat, ’Dermapen, Lazer epilasyon, Kalıcı makyaj, İpek kirpik, Kirpik lifting, Bn serum, Hyaluropen, Plexr, Hydrafacial ve Cilt bakımı alanında müşterilerimize hizmet veriyoruz. Güzellik merkezimizin yanısıra kuaför hizmetimizle kadınlarımızın yanındayız. Branşında uzman profesyonel ekibimizle harika saç tasarımları ortaya çıkarıyoruz. Güzelliğine önem veren herkesi yeni yıl kampanyalarımızdan faydalanmaları için salonumuza bekliyoruz" dedi. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / Gaziantep