29 Mart 2024

TAHMAZOĞLU; "ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIN SAĞLIĞI"

Şahinbey Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında marketlerdeki ve bakkallardaki son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el koydu.

haber/Photo_1632647110532.jpg

Vatandaşın sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri 23 işyerlerine yaptığı denetimler sonrasında 3.659 adet son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünlerine el koyarak imha etti.

EKİPLERİMİZ 7/24 GÖREV BAŞINDA

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin vatandaşın sağlığı için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Şahinbey Belediyei zabıta ekiplerimiz denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Halkımızın sağlığı ve huzuru için özellikle gıda ürünü satan iş yerlerinde yapılan denetimler sonrasında son kullanma tarihi geçmiş ürünler ele geçirilmiştir. 23 işyerinde yapılan denetimler sonrasında son kullanma tarihi geçmiş 3.659 adet ürüne imha edilmek üzere el konuldu. Bu ürünleri satan iş yerlerinede gerekli yasal işlem yapılmıştır. Halkımızın sağlığı ve huzuru için Şahinbey Belediyesi olarak denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.