18 Mayıs 2024

Sof Cerit Obaları Derneğinden Muhteşem Spor Şenliği

Gaziantep’te Sof Cerit Obaları Derneği’nin 7 yıldan beri her yıl düzenlediği Pandemi dolayısıyla 2 yıl ara verdiği Spor Şenliği bu yıl kelimenin tam anlamıyla muhteşem geçti.

haber/Photo_1653916918002.jpg

Pazar günü Acaroba Köyü Kenan Öztürk çok Programlı Lise bahçesinde düzenlenen ve büyük ilgi gören Şenliğe katılım da oldukça yüksek oldu.

Spor şenliğine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Akın Erol Kınacılar, Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit, Gaziantep Kamyoncular, Otobüsçüler ve Kamyonetçiler Odası Başkanı Mustafa Kellecioğlu, Gaziantep Umum Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Tevfik Göğüş, Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan  ile çok sayıda davetlinin yanı sıra Dernek Yönetimi ve üyeleri katıldı.

Gaziantep’te Sof Cerit Obaları Derneği Başkanı Memik Aktaş, “ Bizleri şenliğimizde yalnız bırakmadığınız için tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Dernek olarak yaptığımız şenliğimizin her sene daha çok ilgi görüyor olması bizleri sevindiriyor. Amacımız gençlerimize, çocuklarımıza Sporu sevdirmek. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Halk Oyunları gösterilerinin de yapıldığı Şenlik, yemek ve Ödül töreni ile son buldu.