14 Mayıs 2024

SHIMALL' ETT'TEN GAZİANTEPSPOR'A DESTEK

Kısa süre önce hizmete açılan ve hazırladığı muhteşem yemek çeşitleri ile damak tutkunlarının beğenisini kazanan Shımall' Ett Gaziantepspor başkanı Mutlu Özpineci'yi ağırladı.

haber/Photo_1689978535465.jpg

Gaziantep'in meşhur yemek ustası Şirvan Payaslı önderliğinde hizmete açılan Shımall' Ett gelecek yıl yeşil sahalara dönmeye hazırlanan Gaziantepspor için kutlama yemeği hazırladı.

PAYASLI:

"SEVİNÇLİYİZ, HEYECANLIYIZ"

Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci'nin davet edildiği organizasyon'da konuşan Şirvan Payaslı, "Gaziantepspor'umuzun tekrar sahalara dönecek olması bizleri hem sevindiriyor, hem de heyecanlandırıyor. Gaziantepspor kente mal olmuş bir kulüptür. Bugün burada başkanımız Mutlu Özpineci ile olmak bizleri son derece mutlu etmiştir"dedi.

ÖZPİNECİ:

"GAZİANTEPSPOR'U, GAZİANTEPLİLER İLE BULUŞTURACAĞIZ"

Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci ise Şirvan Payaslı'ya daveti için teşekkür ederek, "Shımall'Ett gerçekten Gaziantep'e yakışır harika bir mekan olmuş. Leziz yemek çeşitleri ile Gastronomi kentine değer katan Şirvan Payaslı'ya böyle bir mekanı şehrimize kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Gaziantepspor olarak sahalara dönme çalışmalarımız hız kesmeden devam etmekte. Daveti için değerli ustamız Şirvan Payaslı'ya ayrıca teşekkür ediyorum. Herkes Gaziantepspor'u tekrar yeşil sahalarda görmek istiyor. Bizlerde bu yönde onlara söz veriyoruz. Gaziantepspor'u 2024 sezonunda Gaziantepliler ile buluşturacağız" diye konuştu. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP