28 Nisan 2024

Şehitkamil'de Yusuf Bölükler'e Yoğun İlgi

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren bağımsız belediye başkan adayı Yusuf Bölükler, ilçenin bir çok noktasında vatandaşları ziyaret ederek projelerini açıkladı. Gittiği her nokta da yoğun ilgi ve destek gören Bölükler'in 31 Mart seçimlerinde ciddi bir oy oranı elde edeceği tahmin ediliyor.

haber/Photo_1710308201704_4.jpg

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere aylar öncesinden hazırlanan ve Şehitkamil ilçesinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yusuf Bölükler ilçede yaşayan vatandaşların büyük takdirini topluyor. Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Bölükler, "Hizmet için varım, halkım için durmadan çalışacağım" mesajı verdi.

Yaptığı esnaf ve ev ziyaretlerinde kendisine olan ilginin oldukça yüksek olduğunu kaydeden Yusuf Bölükler, "Çaldığımız her kapıda güler yüzle karşılandık, yoğun ilgi gördük. Şehitkamil halkı hizmet istiyor. Bizlerde onların bu istekleri doğrultusunda aday olduk ve Şehitkamil ilçemizi daha da güzel bir noktaya taşımak adına harika projeler hazırladık. Allah nasip eder göreve gelirsek Şehitkamil için kolları sıvayıp projelerimizi hayata geçireceğiz. Bize destek veren tüm Şehitkamil halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Onların bizlere gösterdiği bu yakın ilgi karşısında bizlerde elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmak için hazırız" şeklinde konuştu.

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP