25 Nisan 2024

Nurcan Ceyran, Yazıyor. (Gaziantep'ten Koray Aydın, Geçti)

haber/Photo_1572263985842.jpg
25, 26, 27 Ekim de, İyi Parti'nin 2. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ve yine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  münasebetiyle İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın bir dizi incelemeler için Gaziantep'e geldi. İyi Parti'ye yeni katılan üyelerin  rozetini takan Aydın, Gaziantep'i çok sevdiğini ve İyi Parti'nin Gaziantep'te giderek daha da güçlendiğini dile getirdi. 
Partililer ve vatandaşlar içinde, coşku ve sevinçle karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı çevre illerden Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Osmaniye ve Mardin İyi Parti İl Başkanlığı karşılayanlar arasındaydı. 
Gaziantep'te son derece yoğun bir kalabalığın karşıladığı Koray Aydın, partililerin yanısıra vatandaşlar tarafından da oldukça ilgi gördü. 
Partiye yeni katılan üyeler ile birlikte yemek yiyen Aydın daha sonra yine partiye katılanların rozetlerini taktı. Ertesi gün tekrar partililer ile bir araya gelen Koray Aydın, birlik, beraberlik, mesajları vererek partilillerinin sahaya inmesi gerektiği mesajını verdi....
Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta önce şehitlerimize okunan Kuran tilaveti, ardından marşların eşlik ettiği toplantıda yönetimin coşkulu ve heyecanlı oldukları gözlendi. 
Toplantı sonrası tüm il ve ilçe teşkilatları konvoy halinde, Koray Aydın'ı Gaziantep Havalimanı'ndan İstanbul'a uğurladı. İyi parti heyeti etkinlik ve toplantısını tamamlayarak çalışmalarına hız kazandırdı.