16 Nisan 2024

SEGA PVC VE AKSESUAR'DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

PVC pencere ve kapı sistemleri bayiliginde Türkiye'nin öncü markalarının bölge bayiliğini yapan Sega PVC ve Aksesuar Ertuğrul Gazi mahallesinde, düzenlenen görkemli açılış töreni ile dualar eşliğinde hizmete girdi.

haber/Photo_1656232610118.jpg

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM 

Açılışa, Gaziantep'in seçkin ve tanınmış İş İnsanları ve İnşaat sektöründen birçok tanıdık simanın yanısıra  Pimapen üreticiler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, yerel firma temsilcileri,ve çok sayıda davetli katıldı.

Programa mazeretinden dolayı katılamayan yerel firma temsilcileri çelenk gönderdi. Açılış öncesi  Sega PVC ve Aksesuar yönetim kurulu başkanlarindan Mustafa Gökhan Çolak,Ali Rıza Kalkan, gelen davetlileri karşılayarak mağazayı gezdirdi.

Programda kurdele kesimi öncesi dualar edildi. Açılış kurdelesini protokol temsilcileri ve firma yöneticileri birlikte kesti.Gaziantep ve Bölgede  PVC  ve Aksesuar  tedariğinde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Sega, Yönetim Kurulu başkanlarindanMustafa Gökhan Çolak,Ali Rıza Kalkan, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Çolak ve Kalkan,Sega PVC sektöründe Gaziantep  Bölgesi önemli bir potansiyele sahip. Bu anlamda bereketli bir bölgedeyiz. Biz de Sega PVC ve Aksesuar olarak, güçbirliği sağlayarak aileye ve inşaat sektörüne faydalı olmak için bu mağazamızı açılışını gerçekleştirdik.

Birlikten kuvvet doğar prensibinden hareketle güçlerimizi birleştirerek sahaya indik. Firma olarak amacımız yerel ekonomiye katma değer sunacak hizmetleri gerçekleştirerek bölgemizde sektöründe lider konuma yükselmektir. Yaptığımız çalışmayı konfeksiyon olarak niteleyebiliriz.bugun açılışımıza bizi onurlandıran tüm dost ve müşterilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum'diye konuştu. 

- Haber Merkezi -