25 Nisan 2024

Şampiyon Kardeşler Ölümden Döndü

Ülkemize ve şehrimize ringlerde birçok Avrupa ve Türkiye şampiyonluğu kazandırmış olan Erdal ve Nevzat Kesen kardeşler geçirdikleri trafik kazasını ucuz atlattılar. Şampiyon Nevzat Kese, kazadan yara almadan kurtulurken, kardeşlerden Erdal Kesen ise kafasını cama çarpası sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Erdal Kesen’in kafasına 25 dikiş atıldı.

haber/Photo_1660291455570.jpg

Yıllardır Gaziantep’in gururu olan ve çıktıkları ringlerde ülkemizi ve şehrimizi başarı ile temsil eden Erdal ve Nevzat Kesen kardeşler geçtiğimiz günler içerisinde evden iş yerine giderken sağ şeritten sol tarafa U dönüşü yapmaya çalışan kamyonun altında kaldı. Yaşanan kazayı Nevzat Kesen yara almadan atlatırken, kafası cama çarpan Erdal Kesen’in ise kafasının açılması sonrası 25 dikiş atıldı.

ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN

Şampiyonlar yaşadıkları kazayı ucuz atlattıklarını ifade ederek “Ülkemiz ve Şehrimiz için yıllarca ringlerde mücadele ettik. Birçok maçlara çıktık ve birçok kupalar kaldırdık. Geçtiğimiz günler içerisinde evimizden çıkıp işimize giderken bir inşaat kamyonun en sağdan en sola u dönüşü yapmaya çalışması sonrasında aracımız kamyonun altında kaldı ve adeta ölümden döndük. Rabbim bizleri çocuklarımıza ve babamız Coşkun Kesen’e bağışladı. Ucuz atlattık. Sağ olsun bizleri dost ve kardeş bilenler zorlu süreçlerimizde yanımızda olup bizleri yalnız bırakmadılar” diye konuştular.