04 Mayıs 2024

Quars Optik'e Görkemli Açılış...

Op. Rabia Özbereket ve Tuğba Özbereket kardeşlerin yönetiminde kurulan Quars Optik Mağazası Pazar günü düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

haber/Photo_1652084468285.jpg

Gaziantep İbrahimli bölgesinde yer alan, "Kalite ve Marka" gözlükleriyle bilinen "Quars Optik" Mağazası pazar günü saat 14.00'da kalabalık bir misafir topluluğunun katılımıyla açıldı.

Misafirler için hazırlanan canlı müzik eşliğinde pasta ve kokteyl sunumunun ardından açılışı gerçekleşen Quars Optik Mağazasının açılış törenine Gaziantep iş ve siyaset dünyasından pek çok isim iştirak etti.

Davetliler arasında Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin, Gelecek Partisi Nizip İlce Başkanı Mehmet Danaoğlu , Gelecek Partisi Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Siviş, Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Hayri Kamalı, 

Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ali Bayram Sarıca'nın  yanısıra kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Açılış konuşmasını Gerçekleştiren Gelecek Partisi İl Başkanı Öztekin, hayırlı olsun temennisinde bulunarak tebrik ederken, Quars Optik Yönetim Kurulu Başkanı Op. Rabia Özbereket'de yaptığı konuşmasında davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Gelecek Partisi Sahinbey İlçe Başkanı Yusuf Ozbereketin kızı olan Rabia Özbereket, gözlük ve optik konusunda iddialı olduklarını ve Gaziantep'i Kalite ve markayla buluşturacaklarını söyledi.

- Haber Merkezi -