29 Nisan 2024

Okan Towers'tan Görkemli Açılış

Gaziantep’te Okan Holding, yüksek teknoloji ve yüksek güvenlik sistemi içeren akıllı bir ofis sistemi olan Okan Towers’ı hizmete açtı. İkinci şubeyi Amerika’nın Miami kentinde açacak olan Okan Towers bu atılımla bir ilke imza atacak.

haber/Photo_1637503187476.jpg

Okan Towers, Gaziantep’te açılışını görkemli bir törenle yaptı.

Gazetemize konuşan Okan Towers Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okan, Okan Towers hakkında şunları söyledi; “Okan Towers zaman içerisinde kurulan yüksek teknolojiye ve yüksek güvenlik sistemi içeren akıllı bir ofis sistemidir. Ofis sistemi Gaziantep’te bizimle birlikte başlıyor. Okan Towers modern bir yapılaşmadır. Sosyal tesisleri ve otoparkı olan güzel bir konsepttir. Yaklaşık 250 ofisimiz bulunuyor.

Göçlerden kaynaklı güvenlik problemleri yaşanabilir.”

Her yerde yüksek teknolojiye dayalı güvenlik sistemlerimiz bulunuyor diye konuşan Mehmet Okan; “Gaziantep’te oteller çoğalınca yüksek güvenlikli akıllı ofis şeklinde yapmaya karar verdik. Çünkü Gaziantep çok fazla göç almakta bu göçlerden kaynaklı güvenlik problemleri olabilir. Her yerde yüksek teknolojiye dayalı güvenlik sistemlerimiz bulunuyor” diye konuştu.

İkinci şube Miami’de açılacak

Bununla kalmayıp Amerika’nın Miami kentinde Gaziantep’ten farklı bir konsept ile Okan Towers’ın ikincisini açacağız diyen Mehmet Okan; “Miami’de de Okan Towers’in ikincisini açacağız. Miami’nin güvenlik şartlarına ve teknolojisine uygun şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Oradaki Okan Towers’te de yüksek teknolojili ofis sistemiyle kurulacak. Amerika’nın şartlarına göre açılışı en yakın zaman da yapacağız.” şeklinde konuştu.