29 Mart 2024

MÜSİAD SEÇİME GİDİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) genel kurul seçimlerine hazırlanıyor. Gaziantep şube başkanlığı seçimlerinin Ocak ayında, Genel Merkez seçimlerinin ise Mayıs ayında yapılacağını kaydeden MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, yeni dönem için dev projelerin olduğunu söyledi. Gaziantep'in ihracat rakamları içinde çarpıcı açıklamalarda bulunan Fedaioğlu, MÜSİAD'ın üye sayısının da her geçen gün arttığına dikkat çekti.

haber/Photo_1669695059424_1.jpg

OCAK AYINDA SEÇİM VAR

Gazetemiz muhabirlerinden Ökkeş İşçi, ile bir araya gelen ve son derece sevindirici açıklamalarda bulunan Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Şube Başkanlığı olarak Ocak ayında olağan genel kurullarını yapacaklarını söyledi. Genel Merkezlerinin de Mayıs ayı içerisinde kongrelerini tamamlayağını ifade eden Fedaioğlu, şunları söyledi:
YENİ DÖNEMDE DEV PROJELER YOLDA
"Biz genel merkezimiz ile hareket ediyor ve çalışmalarımızı birlikte yürütüyoruz. MÜSİAD olarak bizde iki dönem kuralı var. Bir başkan maksimum iki dönem görev yapabiliyor. Benim 2023 Ocak ayında ilk dönemim tamamlanmış olacak. Genel merkezimiz uygun gördüğü takdirde bir dönemimiz daha olacak. Yeniden görev aldığımız takdirde genel merkezimiz ile birlikte çok ciddi projelere imza atacağız. Bu projelerden en önemlisi MÜSİAD yatırım ofisi. Bu proje ile MÜSİAD üyeleri ile birlikte büyük bir yatırım yapacak ve bir çok ortaklı bir şirket kurulacak. Örneğin SASA gibi BOTAŞ gibi toplanan paraya göre bir sektör seçilecek ve hemen yatırım yapılarak faaliyete geçecek. Yeni dönem de böyle ciddi bir proje içerisindeyiz. Bunun yanı sıra MÜSİAD'ın Ticaret Ofisi var. Bu ofiste de dünya genelinde ki 13 bin MÜSİAD'lıyı birbirine bağlamayı hedefliyoruz. İnşallah bu projelerimizi yeni dönemde tek tek hayata geçireceğiz"dedi.
GAZİANTEP OLARAK GURUR DUYUYORUZ
Dış ülkelerin Gaziantep'i hayranlıkla takip ettiğinin de altını çizen Fatih Muhaddis Fedaioğlu, "Geçtiğimiz günler Yeni Zelanda'dan bir grup heyeti ağırladık. Gaziantep'e gelme sebepleri ise Gaziantep'in yaptığı 13 milyar dolarlık ihracat rakamı. Bu ihracat rakam nasıl yapıldı, Gaziantep nasıl bir şehir diye merak ettiklerinden dolayı Gaziantep'e geliyorlar. Bu çok gurur verici bir tablo. Özellikle yurt dışındaki büyükelçiler bu olayı çok merak ediyor ve sürekli Gaziantep'e gelmek istiyorlar.  Bizlerde bu ziyaretleri zamana yayarak onları şehrimizde ağırlıyoruz. Onlar Gaziantep'in 13 Milyar Dolarlık bir ihracat yapmasına  inanamıyorlar. Ama biz Gaziantep olarak bunu tüm dünyaya kanıtlamış bir şehir olarak gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu. 
- Haber Merkezi -