05 Mayıs 2024

“Merkezlerimiz gençleri bekliyor”

haber/Photo_1561368531801.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gaziantep Gençlik Merkezleri’nde okulların kapanmasıyla faaliyetler artmaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gaziantep Gençlik Merkezleri’nde okulların kapanmasıyla faaliyetler artmaya başladı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri Müdürü Eyyüp Dinçoğlu da gençleri merkezlere davet etti.

Yaz tatilinin başlamasıyla her yıl olduğu gibi bu yılda gençlerin vazgeçilmez durağı olan Gaziantep Gençlik Merkezleri yaz tatilini verimli geçirmeyi hedefliyor. Gaziantep’te bulunan tüm gençleri yaz tatillerini daha verimli değerlendirmek üzere Gaziantep Gençlik Merkezlerine davet eden Gaziantep Gençlik Hizmetleri Müdürü Eyyüp Dinçoğlu, bu yazın gençler için dolu dolu geçeceğini ifade etti.

Birçok faaliyetler ve yaz etkinlikleri düzenleyeceklerini de söyleyen Dinçoğlu, “Bugüne kadar Gaziantepli gençler için birçok faaliyet ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Yaz tatilinde ise yaz etkinlikleri ile gençlerimizle vakit geçireceğiz. Gençlik Kampları, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler, İnovasyon, Bilim ve Teknoloji, Kişisel Gelişim, Güzel Sanatlar, Sağlıklı Yaşam ve Spor, Dini İlimler ve Değerler ve Gönüllülük ile ilgili birçok başlık altında yaz etkinliklerimiz olacaktır. Gençlerimiz bu faaliyetlerimize ücretsiz katılım sağlamak için Gaziantep Gençlik Merkezi, Gazikent Gençlik Merkezi, Nizip Gençlik Merkezi ve Yavuzeli Gençlik Merkezlerimizi ziyaret ederek tüm faaliyetlerimizden ücretsiz yararlanabilirler. Gençler bu merkezler aracılığıyla sinema, tiyatro, sergi, konser ve müzelere gidiyor, yaşadıkları şehrin kültür sanat etkinliklerine aktif olarak katılıyor. Bu sebeple Gençlerimizin yeni yeni arkadaşlar edinmeleri için Gençlik Merkezimizde açmış olduğumuz Yaz Kurslarımız onlar için bulunmaz bir fırsat olacaktır. Ailelerimizinde rahatlıkla evlatlarını gönderebileceği bir ortama sahip olan gençlik merkezlerimize tüm gençlerimi bekliyoruz” diye konuştu.