02 Mayıs 2024

Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf Yine Bir İlke İmza Attı

Gastronomi Şehri Gaziantep’te Kadayıf ve Künefe denince akla ilk gelen Lezzet duraklarından olan Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf, Kadayıf, Künefe ve Baklava’dan sonra yeni bir Lezzeti daha damak zevkine önem veren Lezzet tutkunlarının beğenisine sundu.

haber/Photo_1661989648629.jpg

Tecrübeli Kadayıfçı, Mehmet Erçelebi mevcut ürün çeşitlerine ek yeni  bir lezzet olarak  Sütlü ve Cevizli Kadayıf’ın da müşterilerden tam not aldığını söyledi.

Gaziantep’in Vazgeçilmez Lezzet Durağı

Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf işletme sahibi Mehmet Kılıç, Tüm ürün çeşitlerinde üretimde tamamıyla her şeyin en iyisi ve birinci sınıf olarak üretim yaptıklarını belirterek, aynı lezzet kalitesini devam ettirirken yeni lezzetleri de ürün çeşitlerine ekliyoruz. Dedi. Sütlü ve Cevizli Kadayıf’ın  kısa zamanda çok beğenildiğini belirten Kılıç, Hafif ama damakta yoğun bir lezzet bırakan bir tatlı olarak öne çıkan bir lezzet olduğunu söyledi.

Yeni Lezzetleri müşterilerin beğenisine sunmaya devam edeceklerini söyleyen Kılıç, bilindiği gibi daha önce Kadayıf ve künefe yemeye gelen bir çok müşterimiz bizden hep baklava yapmamızı da istiyorlardı. Bizlerin hep kaliteli malzemeler kullandığını ve baklavanın da en az künefe ve kadayıf kadar lezzetli olacağını vurguluyorlardı. Bizlerde Mehmet Erçelebi ekibi olarak onlardan aldığımız bu ilhamla baklava üretimine başladık. Baklavalarımızın tadına bakan bir çok müşterimiz baklavamızın çok lezzetli olduğunu belirterek iş yerimizden son derece memnun ayrıldılar. Onların bu memnuniyeti bizleri de mutlu etti. Şimdi de Sütlü ve Cevizli Kadayıfın aynı ilgiyi görmesi bizleri sevindirdi.

Muhteşem Lezzetler ve Hızlı Paket Servisi

Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf'a vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığını söyleyen Mehmet Kılıç, "müşterilerimiz bizlerden duyduğu memnuniyeti her fırsatta ifade ediyorlar. Yine paket servisimizle bir çok müşterimiz bizleri arayarak siparişlerini veriyor ve bizlerde en hızlı şekilde onlara tatlılarını ulaştırmaya çalışıyoruz. Kadayıf, künefe, katmer ve baklavalarımızın tadına bakmaları için tüm hemşerilerimizi Karataş Şahinbey Parkı Teleferik karşısında hizmet veren işyerimize bekliyoruz.”dedi.  

Önce Temizlik ve Hijyen Gelir

İşyerlerinde hijyene ve temizlik kurallarına son derece hassas davrandıkları ifade eden Kılıç, "Hijyen işyerimizin en öncelikli kuralıdır. Temizlik ve titizlikten hiç zaman ödün vermeyen firmamızda  çalışan personelimiz  her fırsatta masaları ve müşterilerimizin bulunduğu ortamı dezanfekte ediyorlar"dedi. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP