27 Nisan 2024

MAMATO BAKLAVALARI İLGİ ODAĞI OLDU

Yaklaşık 7 ay önce Gazianteplilerin hizmetine açılan MAMATO Baklavaları yoğun ilgi görüyor. Hazırladığı leziz baklava çeşitleri ile kısa sürede gönülleri fetheden MAMATO Baklavaları kalitesiyle de müşterilerinden tam not alıyor.

haber/Photo_1666905564210.jpg
MAMATO'YU MUTLAKA ZİYARET EDİN
Gaziantep'in yeni lezzet durağı MAMATO Baklavaları müşterilerinin kısa sürede beğenisini kazandı. Hijyenik ortamı ve damalarda bıraktığı eşsiz lezzeti ile alkışları üzerinde toplayan MAMATO Baklavaları değişik ve eşsiz konsepti ile de ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. 

VAKKAS TUNCEL ATALARININ İZİNDE
Baklavalarının tadı ve görüntüsü ile Gastronomiye yeni bir soluk kazandıran MAMATO Baklavaları güler yüzlü personelleri ile de ön plana çıkıyor. MAMATO Baklavaları Kurucusu Vakkas Tuncel, MAMATO Baklavalarının hikayesinin Fransız harbine dayandığını söyledi.
Bugünlere gelebilmek için oldukça büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Tuncel, "Dedem Şahinbey ve Karayılan ile birlikte savaşmış, Karayılan’ı sevdiğinden onun lakabını soyadı olarak kullanmış. Mamato Karayılan, 200 kişilik çetesiyle beraber Fransız harbinde, düşmanla göğüs göğüse çarpışmış bir yiğit olup namı son derece büyüktür. Biz de bu nedenle torunları olarak firmamıza bu ismi verip atamızın adını yaşattık.
Tüm Türkiye ve Gaziantep halkını MAMATO Baklavalarına davet ediyorum. MAMATO yeni bir fark, yeni bir tat" diye konuştu. 

GAZİANTEPLİLER MAMATO'YU ÇOK SEVDİ
Baklava sektörüne 11 yaşında başladığını kaydeden Vakkas Tuncel, "Günlük 1200 ton baklava üretim kapasitesine sahibiz. MAMATO Baklavayı 3 katlı 290 metrekare bir alan üzerine kurduk. Öncesinde Almanya'da açtığımız bir restoranımız vardı. Alman halkı lezzetlerimizi çok severek tüketti. Yakaladığımız lezzeti ve kaliteyi memleketim olan Gaziantep'e taşımak istedim ve bugün MAMATO'yu Gaziantep halkının hizmetine açmanın gururunu yaşıyoruz.
Yine MAMATO'yu kurarken değişik bir dekor tasarladık. MAMATO'yu kısa bu kısa sürede Gaziantepli hemşerilerimizde çok sevdi. Onların bu memnunyeti bizleri de çok mutlu ediyor. İşimizde son derece iddialıyız, ve ürünlerimizin her zaman arkasındayız" diye konuştu. 

MAMATO BAKLAVA SİZLERİ BEKLİYOR 
MAMATO Baklava olarak zengin çeşit yelpazesine sahip olduklarını anlatan Vakkas Tuncel, "Klasik, kare, soğuk, midye, havuç dilimi, dürüm baklava, şöbiyet, bülbül yuvası ve daha bir çok leziz baklava çeşitlerimiz ile damak tutkunlarına hizmet veriyoruz.
Gaziantep'te ikinci şubemizi de Allah nasip ederse kısa bir zaman sonra faaliyete açacağız. Lezzet ve kalitenin farkını yaşamak isteyen tüm hemşerilerimizi Seyrantepe Mahallesi Abdülkadir Konukoğlu Bulvarı No:129/D' de bulunan işyerimize bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

MAMATO KARAYILAN KİMDİR?