05 Mayıs 2024

Mahmood Gaziantep'i Dünyaya Tanıtıyor

Dubai’de düzenlenen Dünya'nın en büyük ve önemli gıda fuarı olarak gösterilen Gulfood 2021 Fuarına Gaziantep’ten katılan Altunkaya Şirketler Grubu’nun Mahmood markası ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

haber/Photo_1613909026440.jpg

Yüzde 100 yerli bir marka olan ve Gaziantep’ten doğup dünyaya açılan Mahmood, Ortadoğu pazarında hazır kahve sektöründe lider konumunda ve Dünya markası olma yolunda ilerliyor. 

GAZİANTEP'İ DÜNYA'YA TANITIYOR

Gulfood 2021 Fuarına Dubai'de katılan ve görkemli standıyla dikkatleri çeken Altunkaya Şirketler Grubu markası Mahmood’un yeni ürünlerini görmek için Dünya'nın bir çok ülkesinden gelen ziyaretçiler akın ediyor. 

Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, fuarın olukça verimli geçtiğini ifade etti. Mahmood’un bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Altunkaya, fuarda önemli ikili görüşmeler gerçekleştirdiklerinin, bu fuarın Türkiye ve Gaziantep için önemine dikkat çekti.

FUARLAR FİRMALAR İÇİN FIRSAT

Altunkaya, “Fuarlar ihracatçılar için tanıtımda ve yeni pazarlara ulaşmada vazgeçilemez organizasyonlardır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de dünyanın farklı bölgelerinde gerçekleştirilecek sektörde kabul görmüş fuarlara katılımlarımız devam edecek. Katıldığımız her fuarda firmamız ciddi anlamda ilgi görmüştür. dedi konuştu.

MAHMOOD’UN ÜRÜNLERİ DÜNYA MARKASI

Altunkaya, “Mahmood markası çatısı altında Mahmood Coffee ve Mahmood Tea markalarıyla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Mahmood Coffee global pazarlarda yakaladığı bu başarıyı Türkiye piyasasında taçlandırmak için faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Geniş ürün yelpazemiz tüm kahve severlere hitap ediyor. Gold, klasik, 2’si 1 arada, 3’ü 1 arada ve Türk kahvesi gibi Türkiye’de de bolca tüketilen kahve çeşitlerinin yanı sıra, sektördeki yeni trendleri takip ederek Cappuccino, Latte ve Espresso gibi yeni nesil kahve ürünlerini de geliştiren ve tüm dünyadaki müşterilerine ulaştıran markamız, kahve dışı sıcak içeceklerden sıcak çikolata ve salep gibi alışkın olduğumuz lezzetleri de ürün yelpazesinde bulunduruyor. Keyifle içtiğiniz Mahmood Coffee dünyanın en elit kahve tarlalarından özenle seçilen kahve çekirdeklerinden harmanlanmış keyif veren tadı özel formülü ve karşı konulmaz kahve kokusuyla günün her anında farklı çeşitleriyle eşsiz lezzetler sunar. Madem 40'dan fazla memlekette kahvemiz içilmekte arzu ederizki bizim ahalide içsin. Kahve nasıl olurmuş öğrensin" şeklinde konuştu.