06 Mayıs 2024

KADİR USTA'DA MUSTAFA ERTÜRK DÖNEMİ

Gaziantep'in lezzet ustalarından Kadir Usta Kebap ve Lahmacun Salonu yenilenen yüzü ve leziz yemek çeşitleri ile yeni bir döneme merhaba dedi. Yine Gaziantep'in deneyimli ustalarından olan Mustafa Ertürk önderliğinde yeni döneme merhaba diyen Kadir Usta Kebap ve Lahmacun Salonu yeni hizmet döneminde de en leziz yemek çeşitlerini müşterileri için hazırlayacak.

haber/Photo_1666737563562.jpg
Uzun yıllar Gazianteplileri harika lezzetleri ile adeta mest eden Kadir Usta Kebap ve Lahmacun Salonu'nun Eblahan da başlayan lezzet serüvenini yeni işletme sahibi olan Mustafa Ertürk devam ettirecek.
KADİR USTA'DA BAYRAĞI 
MUSTAFA ERTÜRK ALDI
Hazırladığı harika lezzetleri ile yıllardır müşterilerinden tam not alan Kadir Usta Kebap ve Lahmacun Salonunda bayrağı yeni devralan Mustafa Ertürk, dün olduğu gibi bugün de Kadir Ustanın lezzetlerinden asla ödün vermeyeceğini söyledi.
Zengin kebap çeşitlerinin yanısıra lahmacun ve pidesi ile de oldukça iddialı olduklarını kaydeden Mustafa Ertürk, paça, beyran ve çorba çeşitleriyle de adeta lezzet şöleni sunduklarını anlattı. 
KALİTENİN ADRESİ 'KADİR USTA' 
Yemek çeşitlerinin yanısıra katmer satışlarının da olduğunu ifade eden Ertürk, "Yıllarıdır Gaziantepliler başta olmak üzere bir çok ziyaretçiye ev sahipliği yapan Kadir Usta Kebap ve Lahmacun Salonunda bayrağı biz devir aldık ve yenilen yeni yüzümüz ile yolumuza devam edeceğiz.
Rabbim bizleri utandırmasın inşallah. Hepsi branşında profesyonel ekibimizle dün olduğu gibi bugünde yine harika lezzetleri müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Zengin bir menüye sahip olan işletmemizde herkesin damak zevkine uygun yemek çeşitleri bulunmakta. Hijyen ve kaliteden asla ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz"dedi.
ERTÜRK: "İŞİMİZE AŞIĞIZ"
Yeni konseptteki hizmet anlayışıyla alakalı konuşmalarını sürdüren Mustafa Ertürk, sözlerine şöyle devam etti; 
"Kadir Usta Kebap ve Lahmacun salonu olarak yeni bir hizmet anlayışı ile  Gazianteplilere  hizmet veriyoruz, müşterilerimizin isteği üzerine en doğal ve sağlık bakanlığı onaylı ürünleri kullanıyoruz. Bu mesleğe gönül vermiş biri olarak,Yaklaşık 28 yıldır mesleğin içerisindeyim. Eyüpoğlu Mahallesi Eblahan'da bulunan Kadir Usta Kebap ve Lahmacun Salonu artık bizim önderliğimizde yoluna devam edecek. Bir önceki ustalarımız Kadir Ustayı hak ettiği bir noktaya taşımış ve kendilerini sadece Gaziantep değil başarıları ile Türkiye'ye kanıtlamışlardır. İnşallah bu bayrak yarışında bizlerde bundan sonra Kadir Usta'nın adını daha da zirvelere taşımak adına gayret göstereceğiz"dedi.  
KADİR USTA SİZLERİ BEKLİYOR
Güler yüzlü personelleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttuklarını belirten Mustafa Ertürk, "Kadir Usta Kebap ve Lahmacun Salonu olarak tüm yemek çeşitlerimizde kuzu eti kullanmaktayız.
Menümüz konuşmamızın başında da belirttiğim gibi oldukça zengin bir çeşit yalpazesinden oluşmakta. Yine evlere ve işyerlerine paket servislerimiz var. 
0342 2206839 veya 0531 3019631 numaralı telefonlarımızdan bizleri arayan müşterilerimize en hızlı şekilde paket servislerimiz ile yetişiyoruz. Hepsi birbirinden leziz yemek çeşitlerimizi görmeleri ve tadmaları için tüm hemşerilerimizi salonumuza bekliyoruz" dedi. 
-Haber Merkezi-