30 Nisan 2024

JANDER'de Genel Kurul Heyecanı

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği, Genel Kurulu yapıldı.

haber/Photo_1641856608090.jpg

Şan Güven Tazeledi...

 

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin olağanüstü genel kurul toplantısında tek liste olarak katılan Serhat ŞAN yeniden güven tazeledi.

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 09 Ocak tarihinde Saat 14 de başlayan genel kurul İzmir İsmira otel konferans salonunda covid-19 tedbirleri toplantı kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi. 

Divan kurulu Başkanlığına konuk olarak gelen Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı ve İzmir Konfederasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık başkanlığında, Turhan güler ve Ahmet Güral’ dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Dernek Başkanı Serhat Şan tarafından yönetim, faaliyet ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı okundu. Kurul raporları tek tek oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi.

Tek liste olarak katılan Serhat ŞAN oy birliğiyle yeniden yönetime seçildi.

Genel Başkan Serhat Şan, Terör uzmanı ve Jandarma Haber Gazetesi Köşe yazarı İmbat Muğlu’ ya plaket takdimi yaptı.

Bursa Ailemder İl Başkanı Şerafettin Torun, Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Haluk Uğur Dagıstanlı’ya, Bilişim Uzmanı Tamer Kurt, Genel Başkan Yardımcılığına yeni seçilen Mehmet Emin Dursun’a plaketlerini takdim ettiler.

Yönetim Kurulu Üyesi Bursa İl Başkanı Toplantı sonunda yeni seçilerek görev alan yönetim kurulu adına katılımcılara teşekkür eden Serhat Şan, şöyle konuştu:

“Yönetim, disiplin ve denetim kurullarımıza yeniden yetki verdiğinizden dolayı öncelikle hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Pandemi şartları nedeniyle hedeflerimizin birçoğuna, planlamalarımıza uyamadık. Bu yüzden sizlerden yeniden yetki istedik. Basın camiasındaki birlikteliğin sürmesi ve daha ileri safhalara gitmesi için bizlere yeniden yetki veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Dedi.

Şöyle devam etti; Ülkesini seven, Türkiye bireyler ile büyümesini her şeyin önüne koyan,’’ yapacak daha çok şeyimiz var’’ mesajını net bir şekilde vermektedir, başımızı yere eğecek hiçbir faaliyetimiz olmayacak. Üyelerimizden birisinin en ufak bir hatasında, disiplin kuruluna sevk edilecek gerekirse disiplin kurulu savunmasını gerekirse ihracını sağlayacak. Jandarma Haber Gazete’mizin 3cü sayısı biliyorsunuz çıktı. Her ay yayınlanması ileride TV ve Medya ajansı olarak hizmet edeceği günler inanın çok uzak değildir. Bu vesile ile gazetemiz bu değerli Yönetim Kurulunun ve İl Temsilcilerimizin destekleri ile her ay çıkacak. 81 Valilik Makamına 81 İl Jandarma Alay Komutanlığına ve İl Emniyet Müdürlüğüne genel merkezimiz tarafından gönderilecektir. Sevgili konuklar, Bugün bu solana baktığımda geleceğe dair umutlarım yeşeriyor. Emekleriyle, bilgileriyle, tecrübeleriyle, alın teriyle tek gayeleri üretmek olan sanayici ve iş insanlarımız bizim geleceğimiz ve yarınlarımızdır. JANDER gelecektir. JANDER Türkiye’dir. JANDER hepimizdir. JANDER’imiz için bugün el ele verme vaktidir. Geldiğiniz ve bu sorumluluğu bizimle paylaştığınız için şükranlarımı sunarım.’’  

Yapılan seçime göre Yüksek İstişare Kurulu, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Asil Üyeleri aşağıdaki şekilde belirlendi.

Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri

1-Serhat Şan Genel Başkan 2-Hayrullah Eligül Başkan Yrd. 3-Ahmet Tunç Başkan Yrd. 4-Mecid Bozkurt Başkan Yrd. 5-Engin Baysal Başkan Yrd. 6-Ayhan köseler Başkan Yrd. 7-Abdulkadir Durgut Genel Sekreter 8-İmbat Muğlu 9-Hasan Alpay Karasoy Konya Öğretim Üyesi ve Köşe Yazarı 10-Gürsel Nermanogul 11-Şerafettin Torun 12-Barış Balaban 13-Mehmet Emin Dursun 14-Haluk Uğur Dagıstanlı 15-Gökhan Nermanoğul 16-Osman Kurt 17-Turan Güler

Yönetim Kurulu Üyeleri Asil                            

1-Serhat Şan (Başkan) 2- Hayrullah Eligül (Başkan Yrd.) 3- Abdülkadir Durgut (Genel Sekreter) 4- Haluk Uğur Dagıstanlı (Başkan Yrd.) 5- Gökhan Nermanogul 6- Mehmet Emin Dursun (Başkan Yrd.) 7- Osman Kurt                                                        

Denetim Kurulu Asil Üyeleri                            

1-Ahmet Güral 2-Kadri Gündoğdu 3-Samet Deniz                                                        

Disiplin Kurulu Üyeleri       

1-Şebnem Eligül (Başkan) 2-Cüneyt Yıldırım (Başkan Yrd.) 3-Arzu Küçükelvan (Üye) 4-Abdülkadir Durgut (Üye)

- Haber Merkezi -