06 Mayıs 2024

Hakan Esen Yazıyor (“TEŞEKKÜRLER GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ")

haber/hakan köşe_7.jpg

Son yıllarda Gazi şehrimizde uyuşturucu satımı ticareti içimi maalesef ‘ki hat safhaya ulaşmıştı. Okul önlerinde satıştan okul çağındaki çocukların içimine kadar uyuşturucu rahat bulunmaya başlamıştı. Ta’ ki  içişleri Bakanı Süleyman Soylunun 6 ay içerisinde Gaziantep’te uyuşturucuyu bitireceğiz açıklamasına kadar.

Bu açıklamanın ardından düğmeye basan Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek kısa bir zamanda ardı ardına büyük operasyonlar gerçekleştirerek uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurdu. 

Gazi şehrimizin huzuru güveni için yapılan operasyonlar vatandaşlar tarafından ’da  takdirle karşılandı .. 

Çocuklarının geleceklerinden endişe eden vatandaşlar Gaziantep emniyet müdürlüğünün yaptığı dev operasyonlarla rahat bir nefes aldı. Uyuşturucunun her türlüsüne geçit verilmeyeceği bu belayı getirenin destekleyenin ve satanın karşısında dimdik durduklarını yapılan dev operasyonlarla dosta güven düşmana korku salmıştır… 

 Asayişin güvenliğin ve polis halk ilişkisinin Gaziantep te örnek olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Gaziantep emniyet müdürlüğüne sonsuz teşekkür ederim. 

 Suçluların vatandaşın huzurunu bozmaya yeltenenlerin hep karşısında olacaklarının huzuru içinde bir vatandaş bir basın mensubu olarak her zaman emniyetimizin yanındayım ve başarılarının devamını dilerim… TEŞEKKÜRLER GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ