20 Mayıs 2024

Güzellikte Son Moda 'Müzeyyen Işıklar Tale Güzellik Merkezi'

Güzellik sektörünün deneyimli isimlerinden Müzeyyen Işıklar Tale Güzellik Salonu bayanların gözdesi haline geldi. Uyguladığı başarılı seansları ve ekonomik fiyatları ile güzelliğine önem gösterenlerin vazgeçilmez adresi olan Tale, branşında uzman ekibi ve son sistem cihazlarıyla yeni yıla özel kampanya başlattı.

haber/Photo_1703658068094.jpg
Karataş Mahallesinde bulunan, başarısı ile ismini tüm Gaziantep'e duyuran Müzeyyen Işıklar Tale Güzellik Merkezi, yeni yıla özel kampanya başlattı.
Karataş Gülkent Sitesi altında müşterilerine hizmet sunan Müzeyyen Işıklar Tale Güzellik Merkezi, yeni yılda da uygun fiyatları ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 
Tale Güzellik Salonu işletme sahibi Müzeyyen Işıklar, Tale'nin güzellik anlayışına yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Son sistem teknoloji cihazları ile konfordan ve hijyenden ödün vermeden müşterilerine hizmet verdiklerini kaydeden Işıklar, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Salonumuzda lazer uygulaması, cilt bakımı, tırnak bakımı, ben temizleme, kiprik liftingve bölgesel incelme ve dudak gençleştirme gibi seans hizmetleri vermekteyiz. Kaliteyi çok uygun fiyata sunuyoruz. En önemli önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimize en büyük garantimiz fiyat garantisi olup, yine ilk seanslarında kendilerine yüzde 80 garanti vermekteyiz. Yeni yıla özel olarak kampanya başlattık. Bu kampanyamız ile bayanlarımız kaliteden oldukça ekonomik fiyatlar ile yararlanmış olacaklar" dedi.
BÖLGESEL ZAYIFLAMADA 'TALE'
Lazer ve cilt bakımının yanısıra bölgesel zayıflamaya olan ilginin de bir hayli yüksek olduğunun altını çizen Müzeyyen Işıklar, "Müşterilerimizin salonumuza gelmesiyle birlikte vücut analizleri yapıyoruz. Buna göre yağ oranı ve kas oranı ortaya çıkıyor. Bunun dışında yine boy ve kilo ölçülerini hesaplıyoruz. Bu şekilde kişiye özel program hazırlıyoruz. Ona göre gerekli tetkikleri ele alıyor ve buna göre uygulamaya geçiyoruz. Bayan müşterilerimizin bölgesel zayıflamaya ilgileri son derece yüksek. Müşterilerimiz cildini ve vücudunu gönül rahatlığıyla bizlere emanet edebilir” şeklinde konuştu.
İSTENMEYEN TÜYLERDEN ACISIZ BİR ŞEKİLDE KURTULUN
Müzeyyen Işıklar Tale Güzellik Salonu olarak merkezlerinde kullanılan son teknoloji lazer epilasyon cihazları ile müşterilerinin acı hissetmeden seanslarını tamamladığını anlatan Işıklar, "Cihazlarımız yüksek hızda ve kısa süren seanslara imkan tanıyor. Kullandığımız cihazlar ile acı hissetmeden kısa sürede sonuç alarak istenmeyen tüylerden kurtulabilmek mümkün. Bu yönde müşterilerimizden sürekli olarak olumlu mesajlar alıyoruz” dedi.
MÜZEYYEN IŞIKLAR SİZLERİ BEKLİYOR
Son olarak cilt bakımı hakkında da bilgiler veren Müzeyyen Işıklar, cilt bakımının aksatılmaması gerektiğine vurgu yaparak, “Cildimiz en değerli giysimizdir. O nedenle cilt bakımında kullandığımız tüm ürünlerimizi dünya markaları arasından seçiyoruz. Hepsi profesyonel kullanıma uygun ürünlerdir. Muhteşem seanslarımızdan faydalanmak isteyen tüm bayanlarımız bizlere ( 0555 027 04 44 ) numaralı iletişim hattından ulaşabilirler. Tüm Gazianteplileri Müzeyyen Işıklar Tale Güzellik Merkezine bekliyoruz" şeklinde konuştu.
 
Haber: Derya İŞÇİ / GAZİANTEP