15 Mayıs 2024

GOTED'de Kongre Heyecanı...

Gaziantep Gastronomi ve Otel Satınalma Müdürleri Eğitim ve Dayanışma Derneği (GOSMED) çatısı altında bulunan Gaziantep Otel Temizlik Elemanları Derneği (GOTED) ilk genel kurulunu Holidey Inn Gaziantep’te gerçekleştirdi. Düzenlenen genel kurulda GOTED eş başkanlar Ayşe Karaca ve Sibel Taktak olurken GOSMED Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Süzerer, Onursal Başkan seçildi.

haber/Photo_1625757389259.jpg

Gaziantep Gastronomi ve Otel Satınalma Müdürleri Eğitim ve Dayanışma Derneği (GOSMED) çatısı altında bulunan ve kardeş dernek olan Gaziantep Otel Temizlik Elemanları Derneği (GOTED) ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Üyelerin ve protokol üyelerinin katılımıyla yapılan genel kurulda yeni yönetim de belirlendi. Gaziantep’in kurumsal ileri gelen otel kat hizmetleri müdürlerinden oluşan dernek yönetimi, önemli kararlar alarak hem turizm çalışanlarına hem Gaziantep turizmine faydalı görüşmelerde bulundu. Genel kurul toplantısında kardeş dernek olarak GOSMED Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Süzerer ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Yaşcı, Divan Kurulu oluşmasında destek verip Gaziantep turizmi için istişarelerde bulunup yine GOSMED ve GOTED birlikte ilerleme teyidinde bulundular. GOSMED Başkanı Behçet Süzerer, Gaziantep’te kat hizmetleri alanının COVİD-19 salgınından sonra bambaşka bir turizm alanı olduğunu belirtti. Süzerer, hem çalışma, motive, toplantıların ve eğitimlerin olmasıyla daha iyi faydalı olunması gerektiğini beyan etti.  Süzerer, “Çalışmalarımızla birlikte yeni süreç için mesleğimizi resetleyeceğiz. Güzel bir Gaziantep kültür gastronomi sezonu bizi bekliyor. Eski günlerdeki gibi olacağız, ama aşı sonrası yine tedbiri elden bırakmayıp hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz” dedi.

GOTED eş başkanları Ayşe Karaca ve Sibel Taktak,  kat hizmetleri çalışanlarına eğitim planlayıp belgelendirmek istediklerini beyan ederken mesleği daha saygın bir konuma getirmek istediklerini aktardılar. 

GOTED’in yeni yönetim kurulu şöyle;

Başkan - Ayşe Karaca 

Onursal Başkan - Behçet Süzerer

Sibel Taktak

Mesut Karahan

Ökkeş Tere

Melike Ünlü

Mehmet Yıldız

Abdulkadir Çelikkol

Halil İbrahim Canpolat

İsmail Kuçukoğlu

Şehriban Fakıcı

Muhammet  Ali Özdemir

Gönül Eroglu

Hatice Çelik

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP