28 Mart 2024

Gaziantep Milletvekilleri Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüştü

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kızılcahamam’da bir araya gelerek Gaziantep’le ilgili önemli konuları istişare ettiler.

haber/Photo_1654417815070.jpg
AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Gaziantep Milletvekilleri; TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Müslüm Yüksel ve Mehmet Sait Kirazoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kızılcahamam’da özel bir toplantıda bir araya geldiler.
 
Gaziantep’le ilgili önemli konuların gündeme geldiği toplantıda, şehir hastanesi, sosyal konut ihtiyacı, Barak, Çetintepe, Kılavuzlu sulama projeleri ve Amanos Tüneli projesi ele alındı. 
 
AK Parti Gaziantep Milletvekillerinin gündeme getirdiği projelerle ilgili görüşmelere ilgili bakanlar da iştirak ettiler. 
 
Gaziantep Şehir Hastanesinin kendi takibinde de olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep milletvekillerinden gelen talep üzerine Gaziantep için 15 bin yeni sosyal konut projesinin gündeme alınması hususunda Çevre ve Şehircilik Bakanına talimat verdi.
 
Gaziantep Milletvekilleri tarafından Gaziantep’in ekonomik durum degerlendirmesi ile üretim, istihdam ihracat ve eğitim konularında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi aktarıldı.
 
Görüşmede sulama projeleri ile Amanos Tüneli projesinde süreçlerin hızlandırılması yönünde ilgili bakanları talimatlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’in kendisi için önemli bir şehir olduğunun altını çizerek, Gaziantep Milletvekilleri aracılığıyla Gazianteplilere selam ve muhabbetlerini iletti.