08 Mayıs 2024

GAZİANTEP HABERDAR'A, UGEF'TEN TEŞEKKÜR GELDİ

haber/Photo_1556911806943.jpg

BİR HABERDE BİZDEN...

Gaziantep'in haber portalı sloganıyla yayın hayatını sürdüren gaziantephaberdar.com, Uluslararası Gastronomi Federasyonu 'UGEF' tarafından ödüllendirildi.

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan 'UGEF'in yönetim kurulu tarafindan teşekkür belgesi ve plaketle ödüllendirilen haber sitemizin ödülünü ise, Medya 27 Gazetesi ve yine haber sitemizin kurucusu olan Ökkeş İşçi, UGEF Başkanı Mehmet Kaplan'ın elinden aldı. 

 "GAZİANTEP HABERDAR, TÜRKİYE'NİN SESİNİ DÜNYAYA DUYURUYOR"

Başarılı çalışmalarından ötürü Gaziantep Haberdar'a ve Ökkeş İşçi'ye desteklerinden ötürü teşekkür eden UGEF Başkanı Mehmet Kaplan, "Gaziantep Haberdar ailesine şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Bizlerin sesinin kamuoyuna aktarılmasında büyük rol üstlenen basın yayın organlarımızdan Gaziantep Haberdar, Sadece Gaziantep'imizin değil Türkiye'nin sesini dünyaya duyuruyor. Bu yönde emek veren Gaziantep Haberdar ekibini canı gönülden kutluyorum" dedi. 

"GURUR DUYDUK"

Trend Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş İşçi, ise 'UGEF' Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, "Şahsım ve ekibim adına Uluslararası Gastronomi Federasyonuna bizleri böyle bir ödüle layık buldukları için teşekkür ediyorum. UGEF bugün kısa sürede kendisini Türkiye ve Avrupa'da ispatlamış dev bir federasyondur. Böyle bir federasyon tarafından ödüle layık görülmek bizler için son derece gurur ve onur vericidir" şeklinde konuştu. 

-HABER MERKEZİ-