Gaziantep Emekli Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Havar ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da gerçekleştirdikleri temaslarla dikkat çekti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) çıkarma yapan Gaziantepli emekli muhtarlar, başkentte önemli isimlerle bir araya gelerek ziyaret trafiği gerçekleştirdi.
Milletvekilleriyle görüşmeler yapan heyet, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile de bir araya geldi. Ankara’da yoğun ilgiyle karşılanan emekli muhtarlar, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde muhtarlık camiasının birlik, beraberlik ve dayanışma mesajını verdi.
ANKARA’DA SAMİMİ VE SICAK BULUŞMALAR
Ziyaret programı kapsamında Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’i de ziyaret eden Halil Havar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ankara temaslarında gösterilen ilgi ve misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getiren Gaziantep Emekli Muhtarlar Derneği heyeti, muhtarlık müessesesinin önemine ve emekli muhtarların dayanışma ruhuna dikkat çekti.
HAVAR VE YÖNETİMİNDEN NET MESAJ: DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM!
Gaziantep’te geçmişte önemli hizmetlere imza atan emekli muhtarlar, görev süreleri sona erse de hizmet anlayışlarından vazgeçmediklerini ortaya koydu. Dernek Başkanı Halil Havar öncülüğündeki heyetin Ankara ziyaretleri, emekli muhtarların birlik ve beraberliğini pekiştirirken, verilen mesaj ise oldukça net oldu:
“Durmak yok, hizmete devam!”
Gaziantep Emekli Muhtarlar Derneği, gerçekleştirdiği bu temaslarla emekli muhtarların sesini başkente taşımayı ve dayanışmayı güçlendirmeyi sürdürüyor.








