07 Mayıs 2024

Fatma Şahin'e Vatandaştan Kar Tepkisi

Gaziantep’e bugün sabah saatlerinden itibaren yağmaya başlayan ve öğleden sonra etkisini arttıran kar yağışı şehirde araç trafiğini adeta felç etti. Kar yağışıyla birlikte kentin birçok bölgesinde ulaşımda aksamalar yaşanırken, vatandaşlar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi.

haber/Photo_1642535871632.jpg

Özellikle mesai saati bitimi evlerine gitmek üzere yola çıkan Gaziantepliler, ulaşımda büyük zorluklarla karşılaştı. Kent merkezinde dahi araçlarıyla ilerlemekte zorlanan vatandaşlar, ana arterlerden uzaklaştıkça kar engelini aşmakta zorlandı. Çevre ve bağlantı yollarında otomobili ile ilerlemekte zorlanan onlarca vatandaş, otomobilini bulunduğu yere park ederek evine yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

Kent içi ulaşımda sorun yaşayan vatandaşlar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Twitter’da şahsi hesabından yaptığı, “Gaziantep'te sabah başlayan ve etkisini devam ettiren kar yağışının ulaşımı aksatmaması için Gaziantep Büyükşehir ekipleri çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. İster istemez bazı bölgelerde aksamalar oluyor. Oralarda da çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor” paylaşımına büyük tepki gösterdi.

Gaziantepliler, Başkan Şahin’in bu paylaşımına trafikteyken anlık olarak çektikleri fotoğraflar ve sitem dolu sözlerle tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları…