04 Mayıs 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazianteplilerle Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bay bay Kemal talimatları Kandil’den alıyor”

haber/Photo_1684698685660.jpg

Gaziantep İstasyon meydanından Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Kasetle genel başkan olanın, kasetle rakip tehdit edenin, yalan ve iftira ile siyaset yapanın seçim gecesi de akıbeti elbette böyle olacaktır” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Bu zat 15 seçim kaybetti, inşallah pazar günü de yeni bir kayıpla karşı karşıya olacak. Kim bilir belki de 28 mayıstan sonra en büyük iyiliği önüne yeni bir fırsat çıkartarak CHP’ye yapmış olacağız”

Gaziantep’te açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bay bay Kemal talimatları Kandil’den alıyor.Bizde bunlar gibi akşam yalan sabah yalan yok. Bize dediler ki işte burada Kılıçdaoğlu 90 oy aldı, siz yüzde 8 aldınız. Bizi bunlar ilgilendirmez. Burada benim vatandaşım yaşıyor mu, deprem oldu mu, ölen yaralanan var mı? Ben yaradılanı yaradandan ötürü severiz. Biz ayrım yapamayız. Mezhep dil din ırk bizim dinimizde de yok inancımızda da yok. Vatandaşımız gerekeni yapacaktır. Kardeşlerim Hatay’da 100 yataklı arsuz , 30 yataklı belen hastanesini açmıştık. Neler söylendi hatırlıyorsunuz. Hiçbirine aldırmadık. Yarından itibaren hasta kabulüne başlayacak burası. Sağlık bakanım ve ekibi gece gündüz çalıştı. Herkesi mahcup ederek hastanemizin inşaatını bitirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bizim asıl rakibimiz CHP genel başkanı değil, rehavettir. Zafer sarhoşluğudur”
“Ekim, kasım ayı itibari ile kalıcı konutların teslimine başlıyoruz”

Gaziantep’te açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim asıl rakibimiz CHP genel başkanı değil, rehavettir. Zafer sarhoşluğudur” dedi.