18 Nisan 2024

Başkan Erdem, Korsan Çilingirlere Karşı Uyardı

Gaziantep Anahtarcılar Kilitçiler ve Çilingirler Derneği, vatandaşı hırsızlığa karşı uyarmak, sahte çilinğircilerle mücadele etmek vatandaşları bir kez daha uyardı.

haber/Photo_1669838625225.jpg

Son dönemlerde türeyen korsancılık olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Gaziantep Anahtarcılar Kilitçiler ve Çilingirler Derneği başkan Ahmet Serdar Erdem,korsan olarak belgesiz iş yapan anahtarcılara itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyarılarda bulundu.

Korsan Anahtarcı’lara yönelik uyarılarda bulunan Erdem,  “Vatandaşlar anahtarcı belgesi, çilingir belgesi olanlara işlerini yaptırmalılar. Mesela seyyar olarak gezen birçok kişi var, bunlar bile ‘çilingirciyim’  diyerek internette reklam vererek insanları mağdur ediliyor. Biz bunlarla ilgili mücadelemiz devam edecek.Başta internet olmak üzere bina kapılarına, apartman girişlerine stikır veya benzeri ilanlarla yapıştırılan çilingir ilanlarına vatandaşların itibar etmemelerini istiyoruz. Bu işi meslek olarak yapan üyelerimizi 0342 325 25 25 iletişim numarasından  ulaşmak mümkün. Bu numarayı aradığınızda, size en yakın çilingirin telefon ulaşabilirsiniz.  Vatandaşların, kapıyı açmak için çağırdığı çilingire mutlaka Gaziantep Anahtarcılar Kilitçiler ve Çilingirler Derneğine Üye olup olmadını mutlaka  tanıtım kartını sorsun."dedi.

- Haber Merkezi -