02 Mayıs 2024

Balık Musa Dayı'da Yenir...

Kahramanmaraş'ın gözde piknik alanlarından Döngel Mahallesi'de bulunan Musa Dayı'nın Yeri, yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı. Son derece leziz ve ekonomik yemek çeşitleri ile müşterilerinden tam not alan Musa Dayı, alabalığı ile de oldukça ünlü bir mekan...

haber/Photo_1653752387034.jpg

Kahramanmaraş'a 35 km uzaklıkta olan Döngel Mahallesi yem yeşil doğası ve buz gibi akarsuyu ile piknikçilerin tercih ettiği mekanlar sıralamasının başında geliyor. Döngel mahallesi'nde yıllardır faaliyet gösteren Musa Dayı'nın Yeri ziyaretçilerine eşsiz lezzetler sunuyor. Doğa ile iç içe, nezih bir mekan olan Musa Dayı'nın Yeri'nde balık ızgaranın yanısıra, köy kahvaltısı da bulunuyor.

İşletme sahibi Musa Karadaş yıllardır Döngel Mahallesi'nde hizmet verdiğini açıklayarak, " Müşterilerimiz genellikle Kahramanmaraş ve Gaziantep ağırlıklı yine bunun yanında değişik illerden ismimizi duyarak gelen vatandaşlarımız da mevcut.

Yaz sezonun açılması ve koronavirüs yasaklarının esnetilmesi ile birlikte müşterilerimiz kamelyalarımızı doldurmaya başladı.

Yaz ayı boyunca doğanın temiz havasını solumak ve muhteşem lezzetlerimizin tadına bakmaları için tüm vatandaşlarımızı mekanımıza bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

- Haber Merkezi -