29 Nisan 2024

ALVİNA SİZLERİ BEKLİYOR...

Gaziantep'in lider güzellik merkezlerinden Alvina süper kampanyaları ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hepsi branşında uzman kadrosu ile kadın ve erkeklerin uğrak noktası haline gelen Alvina Güzellik Merkezi ekonomik seansları ile müşterilerinin yüzlerini güldürüyor.

haber/Photo_1641537025747.jpg
Emine Şenbolat önderliğinde Gaziantep ve bölge halkına hizmet veren Alvina, başarılı seansları ile Gazianteplilerin tercihi haline dönüştü. Kış ayına özel sürpriz kampanyaları ile müşterilerine ekonomik paketler sunan Alvina, hijyenik ve steril ortamıyla da son derece güven veriyor. 
IŞIL IŞIL CİLTLER ALVİNA'DA
Alvina Güzellik Merkezi işletme sahibi Emine Şenbolat, açıklamasında cilt bakımının yaz -kış fark etmeksizin her gün mutlaka yapılması gerektiğini söyledi. Tüm bayanların ışıl ışıl bir cilde sahip olmasının hiç te zor olmadığını kaydeden Şenbolat, sözlerini şöyle sürdürdü; "Cildinize uygun ürün tercihlerini doğru yaparak ışıl ışıl bir cilde sahip olmanız mümkün.
Peki yaz yaklaşırken cildiniz için gerekli olan ürünler neler? Mutlaka güneş koruyucunuzu yanınızdan eksik etmeyin. Çok fazla güneş ışını olmasa da siz bunu fark etmeseniz de cildiniz olumsuz yönde etkilenir. Cildiniz hassassa buna uygun ve yüksek faktörlü bir güneş koruyucusu kullanmanız gerekli olacaktır. Biz Alvina olarak profesyonel ekibimizle bu soruna anında cevap vererek harikalar yaratıyoruz" dedi.
NEMLENDİRİCİ ÜRÜNLERİ TERCİH EDİN
Güneş ışınlarının ciltte nem kaybetmesine neden olduğunu ve kurumaya yol açtığını anlatan Emine Şenbolat; "Bu nedenle bayanlarımız bol nemlendirme özelliğine sahip olan ürünleri tercih etmelidirler.
Biz verdiğimiz hizmetin yanı sıra son derece kaliteli kremlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Tüm Gazianteplileri Alvina'ya bekliyoruz"şeklinde konuştu.
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP