24 Nisan 2024

ALKIŞLAR FADILOĞLU'NA...

Şehitkamil Belediyesi'nin sevilen Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başarılı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Şehitkamil bölgesini sürekli köşe bucak gezerek eksikleri yerinde tespit eden Fadıloğlu, gece gündüz demiyor, kar kış dinlemiyor.

haber/Photo_1642957161933.jpg
ŞEHİTKAMİL'DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR 
Kar yağışının etkisini devam ettirdiği  şehrimizde yol temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Şehitkamil bölgesinde adeta seferberlik ilan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm çalışmaları yerinde inceliyor. 
FADILOĞLU; "ŞEHİTKAMİL'DE KAPALI TEK BİR YOL KALMAYACAK"
Şehitkamil Belediyesi Başkan yardımcısı Murat Özgüler ve ekibiyle sürekli sahada hareket halinde olan başkan Fadıloğlu, vatandaşlardan da takdir topluyor. Şehitkamil bölgesinde yoğun bir çalışma başlatan Fadıloğlu, sürücülerden de tam not alıyor. Belediye ekiplerin gece gündüz demeden sürekli çalışma yaptığı noktaları gezen Başkan Fadıloğlu, gayreti ve özverisi ile alkışları üzerinde topluyor.
Kar yağışı son bulana kadar vardiyalı olarak çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyleyen Rıdvan Fadıloğlu; "Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Uzun zamandır şehrimize böylesi bir kar yağışı olmamıştı. Belediye olarak tedbirimizi aldık ve aralıksız olarak çalışmalarımız devam ediyor. Şu an bölgemizde yol temizleme ve tuzlama çalışmalarımız devam etmekte. Şehitkamil'de kapalı tek bir yol bırakmayacağız. Mücadelemize son sürat devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP