29 Nisan 2024

ALİ ERTURAN TV VE HABER SİTESİ YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

Duayen gazeteci ve televizyoncu Ali Erturan'ın kendi adını taşıdığı TV kanalı ve Haber sitesi yayın hayatına başlıyor.

haber/Photo_1712975181944_4.jpg
Meslekte 38. yılını tamamlayan ve pek çok başarılı haberin altında imzası bulunan ünlü gazeteci Ali Erturan, kendi ismini taşıdığı yeni yayın organlarıyla yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. 
Daha önce bir çok ulusal gazete ve Televizyon kanallarında görev alan ve yine Uluslararası Gazeteciler Delegasyonu (UGD) Genel Başkanı olan başarılı gazeteci Ali Erturan, kendi ismini taşıdığı yeni Televizyon kanalı ve haber sitesiyle gündem yaratacak konuları izleyici ve okurları ile buluşturacak. 
ALT YAPI TAMAM 
Yaptığı programlar ile oldukça takdir toplayan Ali Erturan'ın haber sitesi ve TV'nin alt yapısını tamamladığı ve uzman kadrosu ile yayın hayatına merhaba demeye hazırlandığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Erturan, açıklamasında şu cümlelere yer verdi;
HEYECAN DORUKTA
"Bir süredir yoğun çalışmalar ile emek verdiğimiz televizyon kanalımız ve haber sitemizin açılışı için sona yaklaştık. Her biri alanında profesyonel bir ekip ile hazırlık çalışması neticesinde önümüzdeki günlerde izleyecilerimize merhaba diyeceğiz. Oldukça heyecanlıyız, yayın organlarımızın ismimi taşıması beni ayrıca heyecanlandırıyor. Ekip arkadaşlarımızla birlikte oldukça başarılı çalışmalara imza atacağımıza inancım tam. Ali Erturan TV ve Haber Sitesi ülkemize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP