06 Mayıs 2024

ALİ ÇINARKUYU'NUN AYLIK 10 BİN TL'LİK KUAFÖR BONKÖRLÜĞÜ

Türkiye'de Medikal ve Güneş paneli alaňında yaptığı başarılı girişimler ile adından söz ettiren İş insanı Ali Çınarkuyu’nun aylık 10 bin Tl’lik kuaför bonkörlugü Çınarkuyu'nun etrafına olan bonkörlüğü ile ilgili ilginç bir dedikodu kulaktan kulağa yayılıyor.

haber/Photo_1667066693750.jpg

Türkiye’deki Sağlık ve Medikal sektörünün tanınmış isimlerinden  başarılı iş insanı Ali Çınarkuyu; yakından tanıyanlar her daim ne kadar bakımlı olduğunu ve ne kadar şık giyindiğini bilirler.

İş dünyasında konuşulan Çınarkuyu ile ilgili kulağıma gelen ilginç bir dedikoduyu sizinle paylaşmadan edemedim…

Her daim bakımına ve giyimine önem veren Çınarkuyu; haftada bir gün ünlü bir AVM’deki yıllardır gittiği kuaförüne gidiyormuş.

Ama ne gitmek….

Her gittiğinde yaklaşık 2 saat kuaförde kalan iş insanın çıkarken her seferinde 2500 TL ücret ödediğini duydum.Tabiki kendisi ile ilgilenleride ekstra verdiği yüksek bahşişle bir hayli memnun ederek kuaförden ayrılıyormuş..

Demek ki Çınarkuyu'nun ’ haftada bir kuaföre gittiğini düşünürsek ayda 4 kere gidiyor anlamına gelir ve tanınmış iş insanın aylık kuaför masrafı 10 bin TL civarına denk geliyor.

Başarılı işadamı Ali Çınarkuyu’nun kuaförünü ihya etmesinden ve çalışanları bol bahşişle memnun etmesinden dolayı tebrik etmek gerekiyor.Ali Çınarkuyu’nun kuaför masrafı 10 bin TL ise, kılık kıyafetlerine verdiği rakamı siz düşünün..

Kaynak:www.gaziantepsonnokta.com